Bradtacker, Afwerktacker

Bradtacker, Afwerktacker kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Bradtacker, Afwerktacker uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Bradtacker, Afwerktacker, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Bradtacker, Afwerktacker het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Bradtacker, Afwerktacker.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Bradtacker, Afwerktacker en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bradtackers en afwerktackers kopen bij Gereedschappelijk

Ben je op zoek naar een sterke en betrouwbare nietmachine? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij leveren bradtackers en afwerktackers met verschillende specificaties die te gebruiken zijn voor verschillende klussen. Ook bieden wij de accessoires en onderdelen aan die je nodig hebt bij het gebruik van een tacker. Er zit altijd een tacker bij voor jouw klus, dus neem snel een kijkje op onze webwinkel!

Wat is een tacker?

Tackers zijn in feite nietmachines of nietpistolen. Deze schieten dus nieten in een bepaald materiaal. Wanneer de handgreep wordt ingeknepen, ontspant de veer en schiet de niet het materiaal in. Door middel van een tacker kunnen nieten goed vast worden geslagen in verschillende, harde materialen. De tackers zijn geschikt voor het bevestigen met nieten van 6 tot 14 mm pootlengte.

Bradtacker of afwerktacker?

Met bradtackers en afwerktackers wordt in principe hetzelfde bedoeld. Afwerktackers worden gebruikt voor de lichte klussen en voor het maken van verbindingen die niet heel sterk hoeven te zijn. Bradtackers zijn tackers die brads gebruiken en deze tackers kunnen ook gebruikt worden voor het afwerken van materialen, vandaar dat de termen door elkaar gebruikt worden.

Wat zijn brads?

Brads zijn dunne nagels met een kleine kop die verzonken in het hout worden aangebracht. Een nadeel van deze nagels is dat de verbinding een stuk minder sterk is dan die van andere nagels. Daarentegen hoeft er minimaal geplamuurd te worden, doordat de kop al verzonken is in het materiaal. Brads zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Afhankelijk van de bradtacker die je hebt en de klus die je moet uitvoeren, heb je een bepaalde maat nodig. Weet je niet welke maat jij nodig hebt? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Bradtackers/afwerktackers bij Gereedschappelijk

Wij bieden op onze webwinkel tackers aan van Tjep, Paslode, Prebena en DeWALT. De verschillende machines hebben specificaties die gebruikt kunnen worden voor allerlei klussen. De tackers van Tjep zijn compact en geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plekken. De Paslode tackers hebben een hoog gebruikersgemak en zijn te gebruiken voor het perfect afwerken van materialen. Prebena focust zich met name op het bevestigen van kabels en DeWALT op het leveren van krachtige tackers die een sterke bevestiging verzekeren.

Vragen over jouw tacker? Neem contact op met onze klantenservice

Tacker kopen, maar geen idee welke? Heb je nog vragen over jouw bradtacker/afwerktacker, weet je niet welk product je het beste kunt gebruiken voor je karwei of twijfel je over je aankoop? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar [email protected].