Laserliner

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 219

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 219

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Laserliner

Laserliner is zowel voor de professionals in de bouw, als bij de veeleisende hobby-isten synoniem voor Innovatieve Meet-techniek. Onder Laserliner, het oranje gekleurde merk, treft u moderne meetapparatuur, die zich kenmerkt door talrijke technische vernieuwingen: Laserliner laser nivelleerapparaten zoals:

Deze Laserliner producten zijn in verscheidene uitvoeringen en met diverse prestatieniveaus beschikbaar. Wie een vochtmeter van hoogste kwaliteit voor de laagste prijs met de beste service zoekt, is hier op het juiste adres. Ons assortiment is groter dan die van veel andere Laserliner dealers. Dit betekent niet dat deze beter is dan de vochtmeter gamma te bieden heeft, maar de service er omheen trekt veel betrouwbare klanten aan. 

Geschiedenis van Laserliner

Laserliner is een dochter onderneming van het Duitse Umarex. Umarex is een kapitaal krachtige Duitse onderneming die zich met Laserliner gespecialeerd heeft in de laser en meettechniek. Gereedschappelijk is als een van eerste partners nauw betrokken geweest bij de opbouw van het merk Laserliner. Vandaar dat Gereedschappelijk zeer goed geinformeerd is van de laatste innovaties, producten en aanbiedingen van Laserliner. Door deze korte lijnen met het Nederlandse en Duitse verkoopkantoor en de trainingen door de professionals van Laserliner kunnen we de klant met raad en daad bijstaan voor zijn volgende meet klus. De goede klusser weet dat goed laser gereedschap synoniem voor Laserliner is. Altijd al zag de perfectionistische doe-het-zelf-er zijn hobby synoniem aan Laserliner gebruiken. 

Laserliner ontwikkelingen

Productontwikkeling is bij Laserliner een constant proces. De leidingdetector is een goed voorbeeld van de ongebreidelde innovatie die in de geest van het bedrijf terug te vinden is. Natuurlijk geldt hier hetzelfde verhaal. De leidingdetector gamma te bieden heeft is van goede kwaliteit, mits hij van Laserliner is. Bij Laserliner staat de kwaliteit van het ontwerp voorop. Zo worden bij voorbeeld de lasers en libellen opto-elektronisch doorgemeten en aan zeer strenge kwaliteitscontroles onderworpen, om de nauwkeurigheid volledig te kunnen garanderen.

Laserkleuren en kwaliteit van Laserliner

Als eerste fabrikant in Europa heeft Laserliner in 2006 op de beurs van Keulen een kruislijnlaser met groene laserstraal gepresenteerd. In ons uitgebreide produkt gamma vindt u ook voor uw toepassing het optimale apparaat.

Ondertussen is het complete assortiment compleet uitgebreid met meerdere groene maar ook nog betere rode lasers. Van puntlaser tot rotatielaser in de kleuren rood en groen tot en met de verschillende kruislijn lasers met tot wel 7 lijnen, Laserliner en Gereedschappelijk kunnen je snel elke oplossing voor je project leveren.

Het gehele assortiment wat Gereedschappelijk online heeft staat hier.

Kijkt u voor meer informatie vooral ook even op de site van Laserliner.

Mocht u nog vragen of opmerkingen over Laserliner hebben? Neem dan contact met ons op:

  • - NL: 053-8508424
  • - BE: 02 588 78 97
  • - Mail: info@gereedschappelijk.nl