Bostitch

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Stanley Bostitch kopen bij Gereedschappelijk

Heb je binnenkort een klus waarbij je materialen aan elkaar moet bevestigen? Houd jij wel van een klusje en doe je de alledaagse dingen in huis graag zelf? Dan zijn de producten van Stanley Bostitch zeker wat voor jou! Stanley Bostitch levert namelijk niet- en nageltackers die geschikt zijn voor praktische uitdagingen. Daarbij leveren wij van Bostitch onderdelen die geschikt zijn voor gebruik in combinatie met de Bostitch machines. Met zo’n combinatie ben je verzekerd van een kwaliteits machine en dus van een krachtige bevestiging van je materialen!

Bostitch

Door Stanley’s overname van Bostitch, is Bostitch een dochteronderneming geworden van Stanley en ontstond de naam Stanley Bostitch, die nu bekend staat om zijn hecht oplossingen. Het oorspronkelijke bedrijf Stanley is opgericht in 1896 en begon toen met het produceren van verschillende nietmachines die gebruikt konden worden in de industrie. Het bedrijf heeft nu wereldwijd productievestigingen, kantoren en centra, van waaruit zijn klanten de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en service krijgen. De producten die Stanley Bostitch tegenwoordig leveren, zijn geschikt voor zowel industrieel als particulier gebruik. Dit maakt de producten aantrekkelijk voor bedrijven die professionals in dienst hebben, maar ook voor mensen die in en om het huis klussen.

Bostitch machines bij Gereedschappelijk

Als officieel Bostitch dealer kan Gereedschappelijk je ook de machines van Stanley Bostitch leveren. We bieden op onze webwinkel vier verschillende machines aan: de ET-Stanley Bostitch BRT130-E tacker, de ET-Stanley Bostitch BRT160-E tacker en de Stanley Bostitch N89C-1P-E coilnailer. Alle drie de machines zijn krachtig en geschikt voor alledaags gebruik. Niet zeker welke Bostitch machine het beste bij jou past? Kijk even op de site of vraag een van onze medewerkers!

Bostitch dealer

Gereedschappelijk is een online verkooppunt van zowel Bostitch. Ondanks dat Stanley Bostitch wereldwijd worden verkocht, hoef jij de deur niet uit om producten van deze merken aan te schaffen: Gereedschappelijk kan ze je allemaal leveren! Zo kun je gemakkelijk aan alle nodige producten van Bostitch komen. Ben je geïnteresseerd in de producten van Bostitch? Neem dan snel een kijkje op Gereedschappelijk.nl en wie weet vind jij de perfecte machine voor jouw klus!

Bostitch kopen? Neem contact op met onze klantenservice

Wil een product van Bostitch kopen, maar heb je nog vragen over de producten van Bostitch, weet je niet welk product je het beste kunt gebruiken voor je klus of twijfel je over je aankoop? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar [email protected].