Warmtemeter

Wat is een warmtemeter?

Warmtemeters zijn meetinstrumenten die gebruikt worden voor het meten van temperaturen. De meeste warmtemeters werken met infrarood straling, dit is een voor de mens onzichtbare straling. De warmtemeter infrarood is in staat om de omgevingstemperatuur precies te bepalen. Tevens hebben veel warmtemeters een scherm waarop goed onderscheid is te maken tussen de verschillende temperaturen in een bepaald gebied. Er is als het ware een foto op de warmtemeter te zien, waarbij de warme gebieden een andere, doorgaans lichtere, kleur hebben dan koude gebieden.

Gereedschappelijk is de online warmtemeters dealer. Met ons uitgebreide assortiment kunt u bij ons altijd terecht als u een warmtemeter kopen wil.


9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Warmtemeters

Er zijn verschillende soorten laser meetapparatuur, een daarvan is de warmtemeter. Een warmtemeter is een soort geavanceerde thermometer. Voor het meten van temperaturen op een bepaalde plaats, zijn warmtemeters ideaal. Tegenwoordig wordt een warmtemeter voor verschillende toepassingen gebruikt. Niet alleen in de bouw, maar ook in ziekenhuizen en op luchthavens en in de procestechniek kunt u warmtemeters goed gebruiken. Zelfs voor geneeskundige toepassingen worden warmtemeters gebruikt.

Wat kunt u met warmtemeters?

Naast het meten van de omgevingstemperaturen en het geven van een visuele weergave, hebben de meeste warmtemeters nog veel meer toepassingen. De meest geavanceerde warmtemeters zijn een multifunctioneel meetinstrument. De beste warmtemeters kunnen uiteraard de omgevingstemperaturen meten en weergeven, maar ook de luchtvochtigheid, luchtstroom en windsnelheid meten. Ook zijn er warmtemeters die in staat zijn om de lichtsterkte te meten. Naast de verschillende functies van warmtemeters, zijn geavanceerde warmtemeters vaak verbonden met een, speciaal voor het product, gemaakte app. Zo kunt u via uw mobiel de gegevens van uw warmtemeter infrarood analyseren. 

Warmtemeters, onze verschillende A-merken 

Gereedschappelijk biedt alleen warmtemeters van topmerken aan. Met een hoge kwaliteit en een scherpe prijs, heeft u met deze warmtemeters waar voor uw geld. Wij verkopen warmtemeters van de volgende gerenommeerde kwaliteitsmerken: Bosch Blauw, DeWALT, Laserliner, Protimeter en Stanley

Warmtemeters, ons assortiment 

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan warmtemeters. Zo hebben wij warmtemeters die, simpelweg, alleen de warmte meten. Ook hebben wij warmtemeters met vele andere toepassingen, door deze multifunctionele warmtemeters hoeft u bijvoorbeeld geen vochtmeter meer aan te schaffen. Een van onze meest geavanceerde warmtemeters is de Laserliner compact pro warmtemeter. Deze warmtemeter infrarood kunt u gebruiken voor zeer gedetailleerde en veelzijdige beeldanalyses. Een ander voorbeeld is de Stanley FatMax warmtemeter, deze warmtemeter is relatief goedkoop maar in staat om temperaturen tot wel 1350 graden celsius te meten! Voor alle verschillende soorten, prijsklassen en merken warmtemeters, kunt u bij Gereedschappelijk terecht.

Wat kost een warmtemeter?

Wat kost een warmtemeter nou eigenlijk? De prijs van warmtemeters kan variëren van vijftig tot duizenden euro’s. Hoe geavanceerder een warmtemeter wordt, des te duurder deze meestal is. Als u op zoek bent naar een eenvoudige, maar goede warmtemeter, dan kunt u in de lage prijsklasse terecht. Bent u juist op zoek naar een alles-in-een warmtemeter infrarood, dan zult u in de hogere prijsklassen moeten gaan kijken. 

Wij hebben in elke prijsklasse een uitgebreid assortiment. Zo kunt voor minder dan honderd euro al een heleboel warmtemeters aanschaffen, kijkt u maar eens hier! Ook in de hoge prijsklasse hebben wij een breed assortiment. Zo kunt u unieke warmtemeters bij ons aanschaffen, neem gerust een kijkje. Welke warmtemeter u ook aanschaft, een ding is zeker, de prijs-kwaliteit-verhouding is altijd erg goed. 

Warmtemeter kopen?

Wilt u een warmtemeter kopen? Dan bent u bij Gereedschappelijk aan het juiste adres. Naast ons uitgebreide assortiment, kunnen wij u ook van uitgebreide informatie voorzien. Wij hebben kennis over alle warmtemeters, dus mocht u ondanks de informatie op de website nog vragen hebben over de warmtemeters, neem dan gerust contact op. 


Tijdens openingstijden kunt u bellen naar 053-8508424. Verder kunt u ons WhatsApp-en (06 1522 3400) of een mail sturen naar: info@gereedschappelijk.be.