Leica

Wat is Leica Geosystems?

Leica Geosystems is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in verschillende soorten meetapparatuur. Het is een dochteronderneming van het bedrijf Hexagon, een wereldwijde leider op het gebied van sensor en software oplossingen. Het bedrijf Leica komt oorspronkelijk uit Duitsland en heeft zijn hoofdkantoor nog altijd in de Duitse stad Wetzlar. Voor bouw en industrie zijn de de producten Leica Disto meetproducten en Leica Lino lasersystemen de belangrijkste. Leica produceert en levert Leica producten internationaal, zo is er ook Leica Nederland.

Leica producten kunt u bij Gereedschappelijk aanschaffen. Wij zijn de online Leica dealer voor al uw verschillende Leica Nederland producten. Dus wilt u Leica kopen?
Dan bent u bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Leica, het merk voor meetapparatuur! 

Leica is een merk van Hexagon. De naam Leica is wereldwijd bekend, dit omdat Leica de eerste camera ooit heeft geproduceerd. De eerste camera’s zijn geproduceerd in 1923. In 2012 is een van de eerste Leica camera’s ooit voor een bedrag van 2,16 miljoen euro geveild: de duurste camera ter wereld!

Wat produceert Leica?

Leica is begonnen met het produceren van camera’s. Tegenwoordig produceert Leica allerlei verschillende soorten producten, waaronder ook laser en meetapparatuur. Denk hierbij aan afstandmeters, interieur lasers, lijn bouwlasers en verschillende statieven en toebehoren voor de Leica meetapparatuur. Door jarenlange ervaring zijn de Leica producten van hoogstaande kwaliteit en een ideale aanvulling op uw huidige apparatuur.

Ons Leica assortiment

Gereedschappelijk levert een breed assortiment aan Leica producten. Als officiële Leica dealer hebben wij altijd het beste van Leica in huis. 

Leica afstandsmeter

De Leica afstandsmeter is de ideale vervanging van de rolmaat. Zowel de breedte, lengte en hoogte van een ruimte kunt u opmeten met een Leica afstandsmeter. Tevens zijn de meeste Leica afstandsmeters Bluetooth Smart, hierdoor kunt u de gevonden data verzenden naar uw telefoon. Wilt u gemakkelijk en moeiteloos ruimtes meten? Neem dan een kijkje in ons Leica afstandsmeter assortiment.

Leica interieur lasers

De Leica interieur lasers zijn  geschikt voor het uitzetten van bijvoorbeeld muren, plafonds, kozijnen of andere constructies. De Leica lasers werken op de millimeter nauwkeurig en in combinatie met de scherpe prijs is de Leica interieur laser een pracht product. 

Leica lijn bouwlasers & lijnlasers

Wilt u makkelijker plafonds of wanden uitzetten? Dan zijn de Leica lijnlasers misschien iets voor u. Net zoals de interieur lasers, zijn de Leica bouwlasers en lijnlasers erg nauwkeurig. De meestal zelf nivellerende Leica lasers garanderen uitstekend zichtbare lijnen. 

Leica statief en toebehoren

Naast de verschillende lasers en afstandsmeters, verkopen wij ook Leica statief en toebehoren, denk aan de Leica TA360 Adapter , de ideale aanvulling op uw apparatuur. Wij verkopen naast Leica ook statief en toebehoren van andere merken, deze kunt u hier vinden. 

Waarom Leica kopen?

Leica is door haar fotocamera een zeer bekend merk geworden. Leica wordt tegenwoordig nog steeds erkend en zeer gewaardeerd. Door meer dan honderd jaar ervaring en verschillende dochterondernemingen, heeft Leica ontzettend veel kennis in huis. Deze kennis kunt u terugzien in de uitstekende Leica producten. 

Wilt u Leica kopen? Koop het merk dan bij uw Leica dealer Gereedschappelijk! 

Leica kopen? Bent u van plan om een Leica product te kopen? Gereedschappelijk is de Leica dealer in Nederland. Bij ons kunt u genieten van een breed assortiment, scherpe prijs en goede service. Heeft u nog vragen over uw Leica product of Leica toebehoren, neem dan gerust contact met ons op.


U kunt ons tijdens openingstijden bereiken via 053 8508424. Verder kunt u ons WhatsApp-en (06 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected].