Vochtmeter

Vochtmeter kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Vochtmeter uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Vochtmeter, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Vochtmeter het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Vochtmeter.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, LEICA, Laserliner leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Vochtmeter en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 33

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Vochtmeters

De professionele vochtmeters zijn geschikt voor het snel en zeer gemakkelijk maken van vochtdiagnoses in de bouwwereld. Een vochtmeter is een apparaat dat veel gebruikt wordt in de bouw om de luchtvochtigheid van een ruimte of materiaal te meten. Met een digitale vochtmeter kan je vrijwel onmiddellijk te zien krijgen wat de vochtigheid van een materiaal is. Ze worden het meest gebruik voor hout en voor de muur. Er kunnen verschillende redenen zijn om een vochtmeter te gebruiken voor het meten van luchtvochtigheid in ruimte die wordt verbouwd, in een kelder voor deze waterdicht wordt gemaakt of in schuren, opslagruimtes, enz…

Binnen de bouwwereld is een precieze en goede vochtmeter een echte must geworden. Vocht is een van de grootste factoren die je werk in de bouw kunnen belemmeren. Hout is bijvoorbeeld erg beïnvloedbaar door vocht; het kan krimpen of groeien, kwetsbaarder of juist minder kwetsbaar worden of zelf splijten.

Merken

Bij Gereedschappelijk bieden wij de beste vochtmeters aan van de volgende kwaliteitsmerken:

Levertijden

Wij hebben een enorm aanbod van machines die we vaak direct uit voorraad kunnen leveren. Als je vóór 17.30 uur hebt besteld, wordt je bestelling, mits op voorraad, de volgende (werk)dag bezorgd. Machines die niet uit voorraad leverbaar zijn hebben in bijna alle gevallen een levertijd 2-5 werkdagen. U ontvangt van ons altijd een bevestigingsbericht wanneer een product verzonden is. Afhalen kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 na telefonische afspraak.

Wilt u hulp of advies?

De keuze bij Gereedschappelijk in vochtmeters is enorm. Daarom kan het zijn dat u twijfelt over de juiste keuze. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de verschillende soorten vochtmeters, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Stel u vraag dan ook zonder twijfel via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zie hier onze contactinformatie