Accu Gereedschap

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 1974

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 1974

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Accu Gereedschap

Gereedschappelijk levert een zeer uitgebreid assortiment aan accugereedschappen. het grote voordeel van accu gereedschap is dat u hiermee draadloos kan werken, geen stopcontacten zoeken, geen stekkers, compressoren of draden meer.

Gereedschappelijk levert alle draadloze machines van alle merken die wij vertegenwoordigen, samen met alle toebehoren en onderdelen. Uiteraard altijd met volledige garantie!

Gereedschappen

Wij leveren gereedschappen die uw leven makkelijker maken, bijvoorbeeld accuboormachines, zaagmachines, kitspuiten, tackers, meetapparatuur en slijpsystemen.

Accu's

Wij leveren ook losse accu's in vele verschillende soorten en voltages. Ook de laders voor deze accu's verkopen wij op onze site.

Gereedschappelijk levert dan ook alleen de originele accu's en laders van de merken zodat je altijd gegarandeerd ben van de originele kwaliteit en je garantie op de machine gewaardborgd blijft!

Merken

Wij leveren professionele accu machines van gerenommeerde merken als Bosch, DeWALT, Hitachi, Panasonic, Makita en Perfectpro.

Gereedschappelijk levert ook alle combosets van de verschillende merken ook al zijn het combosets verktijgbaar in het buitenland. Ook dan garanderen we de volledige garantie van het accu gereedschap!