Accu Slagmoeraanzetter

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 118

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 118

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Accu slagmoeraanzetter

Accu slagmoeranzetters worden veel gebruikt in de installatiewereld en autoindustrie. Met een accu slagmoeraanzetter bent u flexibel en beschikt over een zeer hoge kracht, tot wel 440Nm. 

Voltages

Wij leveren accu slagmoeraanzetters die werken op voltages van 10.8 V tot 36 V. De modellen met lagere voltages zijn doorgaans wat minder sterk, maar juist wel weer handzamer dan de modellen die werken met hogere voltages. Deze zijn meer geschikt voor het lompere werk, het echte stevige schroeven, bijvoorbeeld in de bouw zijn 36V modellen erg gewild.

Accu>

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u altijd door blijven werken met uw accuboormachine.

Veiligheid

Denk aan de veiligheid van uzelf en uw omgeving. Een elektrische schroevendraaier is bij onjuist gebruik een levensgevaarlijk instrument. Laat gereedschap nooit onbeheerd achter als er kinderen in de buurt zijn.

Merken

Wij leveren alleen accuboorsystemen van gerennomeerde kwaliteitsmerken zoals Makita, Hitachi, DeWALT en Panasonic.