Accu Slagmoeraanzetter

Accu slagmoeraanzetter kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Accu slagmoeraanzetter uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Accu slagmoeraanzetter, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Accu slagmoeraanzetter het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Accu slagmoeraanzetter.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Accu slagmoeraanzetter en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 30

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Accu Slagmoeraanzetter

Wat heeft u nodig?

Als u op het punt staat een nieuwe slagmoersleutel aan te schaffen (ook wel slagmoeraanzetter genoemd) zult u uwzelf af moeten vragen waar u deze voor gaat gebruiken. Allereerst is het van belang om te bepalen waar u ermee wilt gaan werken en wat u ermee wilt gaan doen! Er zijn slagmoersleutels op lucht en op accu en er zijn slagmoersleutels met snoer. Maar dat laatste wordt niet veel (meer) gebruikt. In de automotive branche wordt veel met luchtgereedschap gewerkt. Het grote voordeel is dat er geen 230V snoeren over de grond lopen met alle mogelijke risico's van dien. Als de mantel van een stroomkabel wordt opengetrokken en u krijgt een 'opdonder' van 230 Volt, wordt u daar niet vrolijk van. Een lekke luchtslang is natuurlijk ook niet fijn, maar de risico's zijn veel kleiner. Wel heeft u nog steeds met stugge luchtslangen te maken! Daarom zijn er in de loop der tijd alternatieven bedacht voor stroomsnoer en luchtslang. Vooral in de installatiewereld en de staal constructiebouw is de accu slagmoeraanzetter een welkome toevoeging op het bestaande gereedschap. Niet alleen een compressor, maar soms ook een generator op locatie krijgen is namelijk niet alleen onhandig, maar ook kostentechnisch oninteressant. Een moderne accu slagmoeraanzetter doet niet onder voor een lucht- of elektrische variant. Let daarbij wel op het volgende. Een machine met een laag Voltage is dan wel lichter in gewicht, maar zal ook minder krachtig zijn. In de staalmontage of -assemblage zal vaker gekozen worden voor 10,8 Volt slagmoersleutels die rank en licht zijn terwijl een de metaalindustrie en staal constructiebouw vaker zal kiezen voor 18 Volt.

Heeft u eenmaal een voorkeur voor een slagmoeraanzetter dan speelt vervolgens de accu een belangrijke rol. Als vuistregel kunt u hierbij aanhouden dat het uithoudingsvermogen van een accu wordt uitgedrukt in Ampères per uur (Ah). Lage Ah's? De accu is dan net zo sterk, maar houdt het minder lang vol dan een zwaardere variant van hetzelfde Voltage.

Algemeen

Een accu slagmoeraanzetter wordt ook wel een accu slagmoersleutel genoemd en is een machine ten behoeve van het aandraaien van bouten en moeren die zijn energie uit een accu, ook wel oplaadbare batterij, krijgt. Een slagmoeraanzetter is voorzien van een 1/2 duims aansluiting ten behoeve van het gebruik van (slagvaste) doppen. Het grote voordeel van accu slagmoeraanzetter is dat ze niet afhankelijk zijn van gefixeerde energiebronnen, zodat u uw machine altijd en overal kunt gebruiken.

Voltages

Lithium-ion accu’s zijn tegenwoordig gangbaar voor alle accu-gereedschap. De verdeling van het voltage in Li-ion accus werkt per 3,6 Volt. Dat is namelijk de grootte van een cel. Vandaar dat je alleen nog 3.6, 7.2, 10.8, 14.4, 18, 28 en 36 Volt machines ziet. Er zijn fabrikanten zoals Bosch of Hitachi die 10.8 Volt sinds 2017 bestempelen als 12 Volt. In het geval van Li-ion is dit echter de piekspanning die zo’n 10.8V accu kan produceren voor je gereedschap.

Het Voltage van de accu bepaalt de kracht van de accuslagmoeraanzetter en het Amperage van de accu bepaalt de werkduur. De Amperages van accu's van de gerenommeerde merken gaan tegenwoordig al tot 9.0 Ampère. De huidige standaard ligt echter tussen 3 en 5 Ampère. Dit is in principe voldoende voor uw accu-machine.

Accu's

Helaas kennen zelfs accu slagmoeraanzetters niet alleen voordelen.
Belangrijkste voordeel van eenaccu-machine is dat deze niet direct afhankelijk is van externe energiebronnen. Helaas betekent dit ook wel dat u de energie altijd met u mee moet dragen. Een ander groot nadeel van het gebruik van accu's is het feit dat ze leeg kunnen raken. Om dit probleem op te lossen kunt u er voor zorgen dat u altijd een volledig opgeladen reserveaccu bij de hand hebt. Gereedschappelijk levert ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u altijd door blijven werken met uw accu slagmoeraanzetter.

Merken

Bij Gereedschappelijk heeft u ruime keuze in alle A-merken. Binnen het merk van uw voorkeur kunt ervoor kiezen een 'kale' accu-slagmoersleutel of slagmoeraanzetter aan te schaffen die past op uw eigen accu's. Let er hierbij op dat de accu's ook daadwerkelijk passen. Vuistregel hierbij is dat een 18 Volt accu alleen onder een 18 Volt machine past. Een 14,4 Volt of 10,8 Volt accu eenvoudigweg niet gaat passen op andere Voltages.

Wij leveren slagmoeraanzetters van de volgende gerennomeerde kwaliteitsmerken:

Levertijden

Wij hebben een enorm aanbod van machines die we vaak direct uit voorraad kunnen leveren. Als u vóór 17.30 uur hebt besteld, wordt uw bestelling, mits op voorraad, de volgende (werk)dag bezorgd. Machines die niet uit voorraad leverbaar zijn hebben in bijna alle gevallen een levertijd 2-5 werkdagen. U ontvangt van ons altijd een bevestigingsbericht wanneer een product verzonden is. Afhalen kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 na telefonische afspraak.

Wilt u hulp of advies?

De keuze bij Gereedschappelijk in slagmoeraanzetters is enorm. Daarom kan het zijn dat u twijfelt over de juiste keuze. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de verschillende soorten slagmoeraanzetters, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Stel u vraag dan ook zonder twijfel via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zie hier onze contactinformatie