Accu Draadeindknippers

Accu draadeindknipper kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Accu draadeindknipper uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Accu draadeindknipper, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Accu draadeindknipper het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Accu draadeindknipper.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Accu draadeindknipper en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Draadeindknippers

Draadeindknippers doen exact wat hun naam zegt. De draadeindknippers van gereedschappelijk zijn direct gereed voor gebruik en creëeren een zuivere draad waar de moer direct opgedraaid kan worden. Het gereedschap knipt de draadeinden door een zeer hoge wringkracht, waardoor de kans op bramen aan het materiaal wordt geminimaliseerd. Draadeindknippers zijn gemakkelijk in gebruik voor zowel boven het hoofd als bij de grond.

Accu

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u altijd door blijven werken met u draadeindknipper.

Merken

Gereedschappelijk levert draadeindknippers van de volgende gerenommeerde kwaliteitsmerken:

Levertijden

Wij hebben een enorm aanbod van machines die we vaak direct uit voorraad kunnen leveren. Als u vóór 17.30 uur hebt besteld, wordt uw bestelling, mits op voorraad, de volgende (werk)dag bezorgd. Machines die niet uit voorraad leverbaar zijn hebben in bijna alle gevallen een levertijd 2-5 werkdagen. U ontvangt van ons altijd een bevestigingsbericht wanneer een product verzonden is. Afhalen kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 na telefonische afspraak.

Wilt u hulp of advies?

De keuze bij Gereedschappelijk in draadeindknippers is enorm. Daarom kan het zijn dat u twijfelt over de juiste keuze. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de verschillende soorten draadeindknippers, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Stel u vraag dan ook zonder twijfel via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zie hier onze contactinformatie