Dolmar

Wat is Dolmar?

Dolmar is de oudste producent van draagbare, benzine aangedreven kettingzagen. Het hoofdkantoor staat in Hamburg. De oprichter van het bedrijf, Emil Lerp, ontwikkelde in 1927 de ‘type A’ kettingzaag, een zaag die door twee personen bediend moest worden. De kettingzaag werd getest op Mount Dolmar in het Thüringer woud. Het bedrijf nam de naam van deze plek aan en de naam Dolmar is nooit meer gewijzigd. Eind jaren negentig werd Dolmar een dochteronderneming van het Japanse bedrijf Makita, de samenwerking Makita Dolmar bestaat heden ten dage nog steeds.

Gereedschappelijk is de online Dolmar dealer voor allerlei soorten Dolmar gereedschap.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dolmar

Dolmar is dé specialist in professioneel tuingereedschap. Van grasmaaiers tot verticuteermachines, van heggenscharen tot kettingzagen: Dolmar heeft alles om het leven van de tuinierende mens zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Dolmar worden hoge eisen aan de kwaliteit van machines gesteld. Door een lange traditie van hoogstaande kwaliteit, voldoen de Dolmar producten standaard aan de nieuwste milieu- en kwaliteitseisen. U weet dus zeker dat u van Dolmar altijd professioneel tuingereedschap bestelt. Dolmar wil het merk zijn van iedereen die professioneel bezig is met zijn werk of hobby. Gereedschappelijk is de Dolmar dealer en heeft als doel de visie van Dolmar door te geven als een van de Dolmar verkooppunten in zowel België als Nederland. 

Makita Dolmar vs. Dolmar Makita

Makita Dolmar of Dolmar Makita zijn veel gebruikte benamingen voor Dolmar, omdat het bedrijf een Makita dochteronderneming is. De overname, met als resultaat Makita Dolmar, heeft voor Dolmar veel betekend. Dankzij het moederbedrijf, Makita, kan Dolmar de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en tuingereedschap bieden.Makita Dolmar loopt inmiddels al jaren voorop als het gaat over milieubewuste, innovatieve producten voor het onderhoud van uw tuin.Makita Dolmar (Dolmar Makita) heeft een breed assortiment, waarmee elke klusser professioneel aan de slag kan gaan. 

Ons Dolmar assortiment

In ons Dolmar assortiment kunt u verschillende Dolmar,Dolmar Makita of Makita Dolmar producten vinden. Zowel de Dolmar producten als de Makita Dolmar producten zijn ideaal voor de fanatieke doe-het-zelver of vakman. Enkele Dolmar producten in ons assortiment zijn:

Dolmar doorslijper

De Dolmar PC7414 doorslijper is voor de professional die bezig is met het doorslijpen van banden, tegels of trottoirbanden; ideaal voor stratenmakers, tuiniers en straten bouwers. De Dolmar doorslijper heeft een doorslijp diameter van maar liefst 350mm. Samen met het vermogen en het toerental is de Dolmar doorslijper een krachtig stuk gereedschap. U kunt voor een Dolmar doorslijper uiteraard ook (diamanten) zaagbladen aanschaffen bij ons. Neem gerust een kijkje bij de diamant materialen.

Dolmar doorslijper koffer

Als u een Dolmar doorslijper aanschaft of een andere doorslijper heeft, mag een Dolmar koffer niet ontbreken. Veilig vervoeren van uw Dolmar product is belangrijk voor de levensduur van het product en de veiligheid van uw omgeving.

Naast de Dolmar doorslijper en Dolmar koffer kunt u bij ons ook een Dolmar ketting voor kettingzaag aanschaffen.

Dolmar kettingzaag dealers België

Gereedschappelijk is is een van de Dolmar kettingzaag dealers België. Met de kennis die wij in huis hebben zijn wij de Dolmar dealer voor al uw Dolmar gereedschap. Door geregelde trainingen en contact met Dolmar kunnen wij u van de nodige informatie voorzien over alle Dolmar producten. 

Wilt u een Dolmar doorslijper kopen bij een Dolmar dealer?

Gereedschappelijk is de online Dolmar dealer voor uw Dolmar doorslijper en Dolmar gereedschap. Het kan zijn dat u niet weet welk Dolmar product u moet kiezen, u kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen. Ook als u problemen ondervindt bij de verschillende Dolmar producten, kunt u bij ons terecht. 

Bel dan tijdens openingstijden naar 02 4010 595. Verder kunt u ons WhatsApp-en (06 1522 3400) of een mail sturen naar: info@gereedschappelijk.nl.