Buckler Boots

Wat zijn Buckler Boots?

Buckler Boots is een van oorsprong Schots bedrijf dat verschillende werkschoenen produceert. Naast werkschoenen heeft Buckler Boots nog een klein assortiment aan werkkleding. Buckler Boots heeft al jarenlang ervaring in zijn branche en is zodoende een van de beste producenten geworden. Met bekendheid verspreid over heel Europa, heeft Buckler Boots inmiddels al ontzettend veel verschillende werkschoenen verkocht. Door de hoogstaande kwaliteit en lange levensduur, wordt elke vakman blij van de Buckler Boots werkschoenen. Gereedschappelijk is een van de gerenommeerde Buckler Boots dealers. U kunt bij ons terecht voor een breed Buckler Boots assortiment. Zo kunt u Buckler schoenen kopen, Buckler werklaarzen kopen en terecht voor allerlei informatie over Buckler Boots.

Gereedschappelijk, een van de beste Buckler laarzen verkooppunten!

Buckler Boots werkschoenen

Wanneer je in de bouw werkt, zijn stevige werkschoenen een essentieel onderdeel van je outfit. Buckler Boots is een merk uit Schotland dat kwaliteit, comfort en duurzaamheid garandeert voor hun schoenen. Het aanbod van Buckler Boots strekt van instappers, waterdichte laarzen tot de standaard veterschoen. Het bedrijf is opgericht in 1997 toen de oprichters bemerkten dat een groot deel van de veiligheidsschoenen oncomfortabel, koud en niet stevig was. Sindsdien is Buckler Boots uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van werkschoenen en werklaarzen.

Buckler schoenen kopen?

Buckler schoenen zijn allemaal gemaakt van stevig, maar goed ademend leer waardoor het zowel in de zomer als winter comfortabel is. Een groot deel van de Buckler schoenen heeft een stalen neus en stalen zool, maar voor de mensen die geen stalen neus nodig hebben, is er ook een selectie van Buckler schoenen zonder stalen neus. Naast de variatie in neuzen, kan je ook kiezen voor een instapper of veterschoen. De elastische onderdelen van de instappers zijn gemaakt van een stevig neopreen, dat zorgt dat ook dit deel van de schoen erg lang meegaat.

Buckler werklaarzen kopen?

Ook de werklaarzen van Buckler zijn van hoge kwaliteit, met een assortiment van leren laarzen, rubberen laarzen en ook weer met de keuze uit laarzen met of zonder stalen neus. Naast comfort en duurzaamheid biedt de Buckler werklaars ook waterdichtheid en koude isolatie tot -17 ͒C. Door het grote comfort, goede isolatie en duurzaamheid kan je erg lang met de Buckler werklaarzen blijven werken zonder dat die gaan irriteren.

Ander Buckler producten

Voor veiligheidshandschoenen en werkbroeken kan je bij Buckler Boots ook terecht. Werkschoenen zijn hun specialiteit, maar ook de handschoenen en broeken hebben de kwaliteit die je van Buckler Boots verwacht.

Het gehele assortiment van Buckler Boots verandert jaarlijks en wordt ook elk jaar verder ontwikkeld. Waaronder ook de nieuwe Buckler Boots Buckz Viz lijn die gericht is op high visibility schoenen. Ondanks de steeds verdere groei van het bedrijf, blijft het gericht op kwaliteit en zal het hier geen concessies in doen. Dus als je Buckler werkschoenen of Buckler werklaarzen uiteindelijk toch versleten zijn, kan je bij ons altijd op zoek naar een nieuw model dat nog langer mee zal gaan en nog steeds hetzelfde comfort levert als je vorige schoen. Alle werkschoenen van Buckler Boots zijn te koop in de maten 40 tot en met 47.

Buckler Boots verkooppunten

Gereedschappelijk is een officiële dealer van Buckler Boots en als officiële dealer kunnen wij garanderen dat alle nieuwste lijnen voor de beste prijzen bij ons verkrijgbaar zijn. Naast het zo snel mogelijk aanbieden van de schoen zijn onze medewerkers ook getraind om je zo goed mogelijk te helpen bij problemen of bij het kiezen van nieuwe schoenen.

Koopadvies voor Buckler Boots nodig?

Twijfel je nog over welke schoen het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Bel ons van Gereedschappelijk en dan zoeken we samen uit welke schoen het beste bij je past. Voor vragen of klachten over het product, zijn wij te bereiken op 053 - 85 04 24 of per mail via [email protected].