Makita

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 4727

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 4727

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Over Makita

Makita is voor iedereen een bekend bedrijf, iedereen heeft wel een stuk gereedschap van Makita thuis liggen of kent iemand die dat heeft, maar Makita maakt niet alleen gereedschappen voor de doe-het-zelf-er. Makita is ook een grote leverancier van gereedschappen voor de absolute professional.
Makita is een internationaal bedrijf dat stamt uit 1915. Makita heeft haar hoofdkantoor in Japan staan, in Anjo.

Producten

Makita produceert elektrische gereedschappen zoals bijvoorbeeld schaafmachines, boor- en schroef-machines, zaagmachines, en freesmachines.

Garantie

Op alle elektrische gereedschappen van Makita zit drie jaar garantie. Dit toont het vertrouwen dat Makita in de kwaliteit van zijn machines heeft. Je moet echter het gereedschap wel registreren op de website van makita, dit moet binnen 4 weken na aanschaf van het product worden gedaan. Via de onderstaande site gaat dat heel gemakkelijk.

Makita, da's professioneel Gereedschap

Geschiedenis

Makita is al meer dan 100 jaar producent van professioneel gereedschap voor bouw en industrie. Ze zijn een van de eerste fabrikanten die met de accu schroefboormachine op de markt kwam. Iedereen kent het model wel met de 'wereldberoemde' staafaccu, Tot op de dag van vandaag worden de accu's voor deze schroefmachine nog steeds verkocht.

Innovatie

Makita heeft veel innovatieve projecten, waarvan wij van Gereedschappelijk, altijd zeer goed op de hoogte zijn. Op het gebied van accu-techniek in professioneel gereedschap zijn ze met afstand marktleider in Nederland en België, maar ook wereldwijd zijn ze een zeer grote speler. Ondertussen zijn er meer dan 80 machines en apparaten die werken op een 18 Volt accu.

De laatste jaren zijn er vele verschuivingen geweest op het gebied van accu-gereedschap. Zo waren in het verleden de 12 volt en 14,4 volt accu-boormachines de meest gangbare machines. Dit is nu zeer snel veranderd met de hele 18 Volt range , denk bijvoorbeeld aan de 2x18 Volt, dus 36 Volt range en de nieuwe lichtgewicht 10,8 Volt lijn ligt super in de hand, maar is toch zeer krachtig.
Deze wereldspeler maakt bovendien naast boormachines in deze lijnen ook momentsleutels, glassnijders, afkortzagen, sds plus boorhamers en zelfs circelzagen en reciprozaag machines.

Ook het 220 Volt assortiment onze Japanse vrienden bevat zeer veel standaard maar ook specialistische machines, denk hierbij aan afkortzagen, slagmoersleutels tot wel 1000 NM, professionele breekhamers, radio's en freesmachines.

Nieuw voor Makita is dat ze zich nu ook richten op de schoonmaak- en reinigingsbranche, met de stofzuigers op accu en op stroom. Zeker de conventionele en ruggedragen stofzuigers op accu zijn zeer praktisch en makkelijk te gebruiken. Uiteraard werken de stofzuigers en afzuigsystemen ook perfect in combinatie met de professionele machines. Ook daarin heeft men een hele range met TNO gecertificeerde producten, kijk daarvoor op onze speciale TNO pagina.

Overnames

Enige jaren geleden hebben ze het Duitse Dolmar overgenomen en zo hun positie met betrekking tot tuingereedschap erg versterkt. Naast de eigen generatoren om stroom op te wekken, heeft de club uit Eindhoven het assortiment met grasmaaiers, heggenscharen, kettingzagen en motordoorslijpers erg vergroot.

Overzicht

Zoals je ziet levert Makita zeer professioneel gereedschap, waar dagelijks vele ZZP'ers, timmermannen, installateurs en andere vakmannen uit de bouw dagelijks met vertrouwen mee werken. Ook in de industrie is de vraag naar dit gereedschap steeds groter, vanwege de goede en betrouwbare kwaliteit voor de juiste prijs!

Gereedschappelijk is dan ook trots merkdealer van Makita, waardoor jij als eindgebruiker volledig meeprofiteert van alle speciale acties, maar ook recht hebt op de verlengde garanties en andere bijzondere privileges die alleen de dealers hebben! Daarnaast heeft Gereedschappelijk ook de contacten met de bedrijven in het buitenland en daarmee toegang tot vele andere machines die (nog) niet bij ons verkrijgbaar zijn.

kijkt ook eens op de website van Makita: https://www.makita.nl/