Prebena

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 37

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 37

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Over Prebena

Prebena is een Duitse fabrikant die wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit. Prebena maakt niet alleen kwaliteits-gereedschappen en bevestigingsmiddelen, is ook trendsetter en innovator op het gebied van gereedschappen. Denk hierbij aan het PKT systeem en de Aerotainer.
Prebena is in meer dan 60 landen actief en leveren een compleet aanbod van luchtgereedschap en meer dan 4.000 verschillende bevestigingsmaterialen in de lengte 3 - 160mm.

Producten

Prebena maakt gereedschappen zoals compressors, nietpistolen, tackers en schroefsystemen met automatische schroefdoorvoer.
Daarnaast maken ze ook de accessoires die nodig zijn om met de gereedschappen te werken, zoals schroefstrips en spijkerbanden.

Met meer dan 45 jaar ervaring op hechttechniek geven de garantie voor de beste kwaliteit en efficiency.
Hier mag men met recht zeggen "Made in Germany", kwaliteit die ontworpen en gemaakt wordt in Schotten Duitsland. 

Gereedschappelijk is al jaren leverancier van Prebena tackers, niet apparaten, spijkers en schroeven, door de nauwe samenwerking en goede contacten hebben we altijd een oplossing voor je klus. Voor elke manier van bevestigen kan Gereedschappelijk samen met Prebena een oplossing leveren voor elke manier van bevestigen.

Ook als het gaat om merken van andere fabrikanten als Powers, Tjep, Stanley, Senco, Stanley, Paalode of Haubold. We komen samen altijd tot een goed resultaat.

Mochten er toch nog vargen zijn over het assortiment van Prebena of heb je vragen bij je montage klus bel of mail ons en we helpen je verder.

  • NL: 053-8508424
  • BE: 02-4010595
  • Mail: info@gereedschappelijk.nl

Neemt u ook eens een kijkje op de website van Prebena