Terrasheater

Terrasheater kopen bij Gereedschappelijk

 • Bijna elke Terrasheater uit voorraad leverbaar.
 • Professionele Terrasheater, zo wordt elke klus eenvoudig.
 • Gereedschappelijk heeft van de Terrasheater het grootste assortiment.
 • Van instap tot de meest uitgebreide Terrasheater.
 • Alle A-merken Eurom, Makita, DeWALT, HiKOKI, Stihl leverbaar.
 • Natuurlijk met volledige garantie en service.
 • Het assortiment van de Terrasheater en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

22 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Terrasheater

Een terrasheater of terrasverwarmer is niet meer weg te denken op een Nederlands terras. In het verleden waren ze voorbehouden aan de horeca-terrassen. Tegenwoordig zijn de terrasheaters in zoveel verschillende varianten en uitvoeringen te verkrijgen dat je niet alleen op de prijs/kwaliteit moet letten. Je moet ook:

 • - de vorm
 • - het design
 • - de warmte-afgifte

laten meespelen in je afweging bij het kopen van een terrasheater. Op een koele avond buiten zitten? Verhoog de gezelligheid en het comfort met een terrasheater. Vroeger waren terrasheaters groot en omstandig, tegenwoordig zijn ze kleiner, effectiever en zuiniger. 

Partytentheater

Ook hebben wij van eurom de partytent heater, ideaal als u een feest geeft wanneer het koud wordt buiten en u de mensen in de tent warm wil houden. Deze hebben wij in verschillende wattages, vormen en maten. Zo is er voor ieder feest of gelegenheid wel een geschikte heater.

Gasheater of elektrische heater?

Voordat je een terrasheater aanschaft, moet u eerst een belangrijke beslissing maken. Wilt u een gasheater of een elektrsiche heater? De meeste vrijstaande terrasheaters werken op gas. Gasheaters zijn over het algemeen mobieler en makkelijker te vullen. Dit omdat het makkelijk is om de gasfles in de ruimte onderin het ‘statief’ weg te werken. U kunt een gasheater vrij door uw tuin verplaatsen. De meeste heaters die op een vaste plek worden gemonteerd, werken op 230 Volt stroom. Deze elektrische heaters zijn dus niet zo makkelijk te verplaatsen. Omdat ze op stroom werken hoeft u ze echter niet bij te vullen. Er zijn overigens wel vrijstaande terrasheaters op stroom verkrijgbaar. Dus er zitten zowel voor en nadelen aan een terrasheater op gas of een elektrische heater. 

Gas-heaters Terrasheaters

Een gas heater voor je terras is een perfecte warmtebron om op koele zomeravonden jou en je gasten te verwarmen. Onze terrasheaters worden compleet geleverd en zijn onderworpen aan de strengste veiligheidseisen. Uw gezellige zomeravond zal dus niet met een grote knal eindigen.
Bij de veiligheidseisen hebben we het over:

 • - valbeveiliging
 • - overhittingsbeveiliging 
 • - variabele gascontrole

Tevens zijn de gasgestookte terrasheaters die Gereedschappelijk levert voorzien van een ingebouwde ontsteking zodat je zonder lucifers de brander aan kunt steken. Geen verbrande vingers dus. Alle terrasheaters worden geleverd met gasregulator, maar zonder gasfles.
Gasflessen zijn verkrijgbaar bij de betere campingspecialist, camping of gashandel. De gasgestookte terrasheater is ideaal voor je eigen terras maar misstaat ook zeker niet als professionele verwarming voor de horeca. Onze gas-heaters worden dan ook vaak ingezet bij:

 • - hotels
 • - restaurants 
 • - café’s

Maar ook in de boot, in de caravan en natuurlijk thuis is het comfort van een terrasheater onmisbaar. U hoeft nooit meer te vriezen, waar u ook bent.

Kosten van een terrasheater

Het blijkt dat de verbruikskosten van terrasheaters op stroom lager zijn dan heaters op gas. Eurom heeft een mooi overzicht waarin de kosten per branduur van hun terrasheaters worden weergegeven. Dat overzicht vind je hier. De kosten van een terrasheater zijn in de afgelopen jaren verder gedaald, de consument kan zich dus een terrasheater veroorloven zonder al te diep in de buidel te moeten grijpen.
Gereedschappelijk levert een groot assortiment complete terrasheaters die klaar zijn voor gebruik! 

Kwaliteit en mogelijkheden

De beste op een vaste plek te monteren terrasheaters hebben een speciale spiegel achter de elektrische warmtebron waardoor de warmte-opbrengst bijna verdubbeld. Daarnaast zijn er tegenwoordig heaters leverbaar die niet werken met de bekende felrode lamp maar met een zwart scherm zijn uitgevoerd. Dat zwarte scherm geeft net zoveel warmte. U heeft dus niet alleen het welbekende warmtecomfort, maar u heeft ook geen gezichtsbelemmering. Verder zijn er diverse luxe voorzieningen op deze terrasheaters mogelijk. Een afstandsbediening is daarbij niets nieuws meer, maar Bluetooth en Android en iOS apps om je terrasheater harder en zachter te zetten of te zwenken in de juiste richting zijn mooie nieuwe functies die je het comfort van je heater nog verder vergroten.

Merk

Gereedschappelijk werkt met de pioneer in terrasheaters , Eurom. Zo hebben wij onder andere

 • - Eurom terrasheater gas
 • - Eurom heteluchtkanon
 • - Eurom partytentheater
 • - Eurom petroliumkachel
 • - En ga zo maar verder.
 
Voor iedere gelegenheid is er dus wel een geschikte heater. Hoeft u ook nooit meer in de kou te zitten.

Hulp

Het assortiment terrasheaters dat we voeren gaat dus ook van goedkoop naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd alle waar voor je geld. Maak aan de hand van de kostenoverzicht je beste keuze welke heater je neemt. Naast de aanschafprijs is het verbruik van stroom of gasvan zo’n terrasheater net zo belangrijk. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke terrasheater het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op: