Hawera

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 41

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 41

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Over Hawera

Hawera is een dochterbedrijf van Bosch, Ze produceren geen elektrische apparaten, maar allerhande toebehoren.

Hawera is de specialistische afdeling van het Bosch concern. De Bosch Blauw kwaliteit is weer te zien in de producten van Hawera. Hier worden voornamelijk boren sds plus en SDS max boren gemaakt en ontwikkeld. Daarnaast maakt men bij Hawera allerhande zaagbladen voor hout en diamant.

Producten

Hawera produceert toebehoren en accessoires die u nodig zal hebben bij heet gebruik van elektrische apparaten. Voor een goed resultaat is de kwaliteit van het accessoire even belangrijk of nog belangrijker dan de kwalieit van het gereedschap. Dat weten ze bij Hawera als de beste. Hawera produceert accesoires zoals:

De verbruiksproducten van Hawera kenmerken zich door hun lange standtijd en de uitstekende kwaliteit. Op het gebied van SDS plus en SDSMAX boren is Hawera door voorloper op innovatie en ontwikkeling. De standtijd maar ook het gemak waarmee de Hawera boren door gewapend beton gaan zijn echt fenomenaal. Gereedschappelijk is als directe partner van Hawera altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en producten. Hierdoor kunnen wij in samenwerking met Hawera u altijd het beste advies geven voor de gaten die geboord moeten worden in elke ondergrond.

De decoupeer zaagbladen en reciprozaagbladen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en worden zeer veel gebruikt door:

 • - kozijn montage bedrijven
 • - palletmakers
 • - dakdekkers
 • - algemene bouwwerken

Garantie en kwaliteit

Garantie is altijd een bijzondere aangelegenheid bij verbruiksartikelen. Echter door het juiste advies, wat Gereedschappelijk je kan geven op de Hawera producten, kom je altijd tot het beste resultaat met je werkzaamheden. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan of niet juist verlopen kunnen wij samen met de specialisten de juiste oplossing vinden. Dat is nog de beste garantie voor het karwei en de klus waar je dan mee bezig bent.

Hawera staat net als Gereedschappelijk voor kwaliteit en vakmanschap.

kijkt ook eens op de site van Hawera.

Hier vindt je een uitgebreid assortiment van alle producten van Hawera, mocht je nog vragen hebben bel of mail ons op:

 • - NL: 053-8508424
 • - BE: 02 4010595
 • - Email: info@gereedschappelijk.nl