Wera

Wat is Wera?

Wera is sinds 1936 één van de meest toonaangevende internationale fabrikanten van schroefgereedschap. Het Duitse merk heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Wuppertal. Het gereedschap dat Wera produceert is nieuw! Zo brengt Wera vaak producten op de markt die erg handig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Daarnaast is Wera ook gefocust op het unieke  design. Hiermee heeft het merk al veel designprijzen in de wacht gesleept. Wera onderhoudt goede banden met Red Bull Racing, het blauw en rood in de designs van Wera getuigt daarvan. Met deze opmerkelijke uitstraling vallen de producten van Wera goed op. Daarnaast maakt het schroefgereedschap van Wera het klussen een stuk makkelijker, veiliger en plezieriger.


13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wera

Wera is van oorsprong een Duits bedrijf, opgericht in 1936, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van schroefgereedschap. Wera neemt nooit genoegen met de huidige kwaliteitsnormen, hetgeen heeft geleid tot meerdere innovaties van gereedschap door Wera, zoals vernieuwde schroevendraaiers en steeksleutels.

De schroevendraaiers van Wera staan vooral bekend om de zogenaamde ‘kraftform’. De ‘kraftform’ omschrijft de gebruikte materialen en het design dat de Wera schroevendraaiers kenmerkt: harde materialen bij de handgreep om een snelle hand-wisseling te garanderen. Rondom deze harde materialen bevinden zich zones van zachte materialen die ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk kracht, die bij het draaien vrijkomt, wordt overgebracht op de schroef. De ‘kraftform’ zorgt er dan ook voor dat het werken met een schroevendraaier van Wera als een stuk comfortabeler en vooral efficiënter wordt ervaren dan het werken met een gewone schroevendraaier.

Vanwege de goede kwaliteit van het gereedschap, wordt het schroefgereedschap voornamelijk door professionals gebruikt,. Uiteraard is het schroefgereedschap van Wera ook geschikt voor de doe-het-zelver die het fijn vindt om met gereedschap van hoge kwaliteit te werken.

Schroefgereedschap van Wera kopen

Wij leveren als online verkooppunt van Wera verschillende soorten schroefgereedschap sets van Wera, van een 7-delige schroevendraaierset tot sets met meerdere bits om op uw Wera schroevendraaier te plaatsen.

Online dealer Wera

Gereedschappelijk is een online verkooppunt van Wera. Bij ons kunt u dus altijd terecht voor al het echte Wera schroefgereedschap. Bovendien doen wij ook mee aan speciale acties van Wera, zoals de Red Bull Racing actie.

Wera & Red Bull Racing

Wera is een bedrijf dat altijd hoge eisen stelt aan de kwaliteit en een rebels imago heeft bij zijn fans. Deze kenmerken gaan ook op voor Red Bull Racing en daarom is Wera een samenwerking aangegaan met Red Bull. Deze samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van F1 tools door Wera. Hierbij kunt u denken aan schroevendraaiers in rood-blauw: de kenmerkende kleuren van Red Bull Racing. Dit Formule 1 gereedschap van Wera mag niet ontbreken in de collectie van de Max Verstappen fan, Pierre Gasly fan of de algemene F1 fan!

Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk bent u voor al uw schroefgereedschap van Wera aan het juiste adres. Het kan natuurlijk zijn dat u een vraag heeft over de verschillende soorten sets of een speciale actie. In dit geval kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag met het beantwoorden van uw vraag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en ontvangen geregeld updates over noviteiten. Zo zijn wij altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom uw favoriete merk.

Als u een vraag heeft, stel deze dan via de mail of tijdens openingstijden via de chat, WhatsApp of per telefoon (053 8508424). Zie hier onze contactinformatie.