Wat is Wera?

Wera is sinds 1936 één van de meest toonaangevende internationale fabrikanten van schroefgereedschap. Het Duitse merk heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Wuppertal. Het gereedschap dat Wera produceert is nieuw! Zo brengt Wera vaak producten op de markt die erg handig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Daarnaast is Wera ook gefocust op het unieke  design. Hiermee heeft het merk al veel designprijzen in de wacht gesleept. Wera onderhoudt goede banden met Red Bull Racing, het blauw en rood in de designs van Wera getuigt daarvan. Met deze opmerkelijke uitstraling vallen de producten van Wera goed op. Daarnaast maakt het schroefgereedschap van Wera het klussen een stuk makkelijker, veiliger en plezieriger.


Wera

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Wera

Wera is een Duitse fabrikant die zich specialiseert in de productie van schroefgereedschap. Het bedrijf is een van de toonaangevende internationale fabrikanten dat schroefgereedschap zowel ontwikkelt als produceert. Wera bestaat al sinds 1936 en heeft haar hoofdkantoor in Wuppertal. Het complete assortiment van Wera bestaat uit meer dan 3300 artikelen, allemaal van topkwaliteit. Wera schroefgereedschap maakt het klussen een stuk makkelijker, veiliger en plezieriger.

De ontwikkelingen door Wera brengen dan ook veel nieuwe ideeën op de markt, zoals de Zyklop ratel of de joker steeksleutel. Het design dat Wera zo uniek maakt, heeft tot veel positieve recensies en designprijzen geleid. Het unieke design van Wera is terug te zien in de samenwerkingsband met Red Bull Racing. Hierbij zijn vijf populaire sets van Wera voorzien van de twee huisstijlkleuren van Red Bull Racing, rood en blauw. Het Wera schroefgereedschap ziet er strak en herkenbaar uit. Zo is het nuttige met het aangename gecombineerd.

Schroefgereedschap van Wera kopen?

Wil jij producten van Wera kopen? Gereedschappelijk heeft al enkele producten van Wera in het assortiment en dat worden er in toekomst meer. De Wera producten die wij op dit moment leveren, behoren tot de populairste sets van Wera. Deze sets zijn allemaal voorzien van het Red Bull Racing design. De Wera sets die wij leveren zijn de 39-delige doppenset, de 7-delige bitset in handgreep, de 7-delige schroevendraaierset, de Kraftform Kompakt 60 bitset en de Zyklop doppenset. Al deze sets zijn compact verpakt en hebben een ergonomisch ontwerp. Samen met Red Bull Racing zorgt Wera voor een MAXimale kwaliteit. Overigens beperkt Gereedschappelijk zich straks niet meer tot de Red Bull Racing sets, maar worden er meer lijnen van Wera in het assortiment opgenomen.

Wera online dealer

Gereedschappelijk is Wera online dealer/verkooppunt. Onze geschoolde en getrainde medewerkers kunnen je altijd meer vertellen over het Wera schroefgereedschap en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties die Wera op de markt brengt. Als je producten van Wera wilt kopen, ben je bij Gereedschappelijk op het juiste adres.

Hulp of contactgegevens over Gereedschappelijk

Wil jij een product van Wera kopen? Gereedschappelijk wil je er graag bij helpen. Als trots Wera dealer zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste acties. Bij vragen of eventuele problemen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat jij het juiste Wera schroefgereedschap kunt aanschaffen. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 053 - 850 84 24. Ook kun je mailen (info@catapult24.com) en WhatsApp-en (06 - 15 22 34 00).