Kipor

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 20

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 20

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Over Kipor

Kipor is een zeer bekende leverancier van generatoren en aggregaten. Als partner en dealer van Kipor is Gereedschappelijk altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste types en mogelijkheden. Ook de acties van Kipor hebben we als een van de eerste in huis.

Kipor staat voor betrouwbaarheid goed service en praktisch in gebruik. De stroom afkomstig van de Kipor aggregaten is zeer sterk en constant. Gereedschappelijk

De nieuwste Kipor generatoren / alternatoren zijn innovatief op het gebied van ruisonderdrukking, economie en milieu vriendelijk. Kipor maakt steeds weer nieuwe generatoren die efficiënt werken, betrouwbaar zijn en een zuiver elektrische stroom produceren. De digitale generatoren zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van behuizing, gewicht en technologie. De KIPOR digitale generatoren hebben uitstekende prestaties.

KIPOR de dynamo is rechtstreeks verbonden aan de motor, waardoor het vliegwiel wordt weggelaten. Vergeleken met de traditionele generatoren, de KIPOR generator verlagen ongeveer 50% van de grootte en het gewicht. Dit resulteert in mogelijkheden voor vele toepassingen in de camper met watersport of voor professionele toepassingen.

De industriële vormgeving van de KIPOR digitale generator is erg modern, terwijl de innerlijke structuur van de KIPOR generator compact en uniek is.

Uitgebreid assortiment van modellen

Om aan de verschillende toepassingen van klanten te kunnen voldoen, heeft KIPOR vele digitale modellen ontwikkeld met verschillende output: 650 W tot 6 kVA. Bovendien, verschillende brandstoffen, zoals benzine, diesel olie, aardgas, enz. 

Het hele assortiment van Kipor staat online bij gereedschappelijk voor een link kijk hier voor een overzicht.

Mocht je twijfelen en toch het volledige assortiment van Kipor Eurom zien klik dan naar hun website