Kipor

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 20

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 20

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Over Kipor

De nieuwste Kipor generatoren / alternatoren zijn innovatief op het gebied van ruisonderdrukking, economie en milieu vriendelijk. Kipor maakt steeds weer nieuwe generatoren die efficiënt werken, betrouwbaar zijn en een zuiver elektrische stroom produceren. De digitale generatoren zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van behuizing, gewicht en technologie. De KIPOR digitale generatoren hebben uitstekende prestaties.

KIPOR de dynamo is rechtstreeks verbonden aan de motor, waardoor het vliegwiel wordt weggelaten. Vergeleken met de traditionele generatoren, de KIPOR generator verlagen ongeveer 50% van de grootte en het gewicht. Dit resulteert in mogelijkheden voor vele toepassingen in de camper met watersport of voor professionele toepassingen.

De industriële vormgeving van de KIPOR digitale generator is erg modern, terwijl de innerlijke structuur van de KIPOR generator compact en uniek is.

Uitgebreid assortiment van modellen

Om aan de verschillende toepassingen van klanten te kunnen voldoen, heeft KIPOR vele digitale modellen ontwikkeld met verschillende output: 650 W tot 6 kVA. Bovendien, verschillende brandstoffen, zoals benzine, diesel olie, aardgas, enz.