Accu Kitspuit

Accu kitspuit kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Accu kitspuit uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Accu kitspuit, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Accu kitspuit het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Accu kitspuit.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Accu kitspuit en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

23 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Accu Kitspuit

Wat heb je nodig?

Kit je vaak en langdurig? Of wil je gewoon comfortabel kitten? Overweeg dan een kitspuit op accu. Nooit meer verzuurde onderarmen, pijn in de pezen en spieren van je onderarm en bovendien nooit meer ongelijkmatige kitnaden. Een accu kitspuit regelt zelf aanvoer van kit naar de spuitmond. Voor je begint aan je klus, stel je de kitspuit in op de aanvoersnelheid (eigenlijk aandruksnelheid). Druk je vervolgens op de knop (op de plek waar de knijphendel zou moeten zitten) en de kit komt zeer gelijkmatig uit de spuitmond. Einde kitnaad? Knop loslaten. That's it! Er zijn accu kitspuiten verkrijgbaar voor kitkokers of kitworsten en er zijn machines leverbaar die geschikt zijn voor zowel worsten als kokers. De accu kitspuit is geschikt voor iedere bouwplaats of gewoon voor de klusser thuis. Wilt u uw woonkamer verbouwen en moet u kitten is de accu kitspuit enorm handig, de hele dag door kitten zonder dat u zich druk hoeft te maken over een stopcontact of dat de batterij van de accu leeg gaat. Ook kunt u extreem efficient en precies kitten met een elektrische kitspuit.

Vermogen & gewicht

Let bij het uitzoeken van je nieuwe accu kitspuit vooral op je gebruik. Gebruik je vaak worsten, let dan op de mogelijkheden van de accu kitspuit om teleurstellingen te voorkomen. Heb je al accu gereedschap? Kijk dan of je favoriete merk een accu kitspuit in het assortiment heeft van hetzelfde Voltage als de rest van je accu gereedschap. Zo kun je eenvoudig accu's uitwisselen.

Alle A-merken, ruime keuze

Bij Gereedschappelijk heb je ruime keuze in alle A-merken. Heb je eenmaal een merk van je voorkeur dan kun je ervoor kiezen een 'kale' accu-kitspuit aan te schaffen die past op je eigen accu's. Let er hierbij op dat de accu's ook daadwerkelijk passen. Vuistregel hierbij is dat een 18 Volt accu alleen onder een 18 Volt machine past. Een 10,8 Volt of 14,4 Volt accu gaat eenvoudigweg niet passen op een 18 Volt machine.

Voltages

Wij leveren accu kitspuiten die werken op voltages van 10.8V, 12V, 14.4V en 18V. Een accu kitspuit is niet veeleisend met betrekking tot het Amperage van de accu's. Uiteraard hangt het uithoudingsvermogen van de accu samen met de viscositeit van de kit die je gebruikt. Heb je dikke 'stroeve' kit te verwerken, dan zal dit meer kracht kosten en is je accu sneller leeg.

Accu's

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u altijd door blijven werken met je accu kitspuit. 

Merken

Wij leveren alleen accukitspuitsystemen van gerenommeerde kwaliteitsmerkem:

 

Wil je hulp of advies?

De keuze is steeds ruimer in de wereld van de kit spuit. Kun je niet vinden wat je zoekt of weet je niet of de accu kitspuit van je voorkeur wel kan wat je wil? De medewerkers van Gereedschappelijk helpen je dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de nieuwste accu kitspuiten, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van jouw favoriete merk!

Stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Dan kunnen wij van Gereedschappelijk u helpen om de beste elektrische kitspuit te vinden.