Makita specials

Voor meer informatie over Makita machines en accessoires hebben we pagina's met extra uitleg over de werking van verschillende Makita technieken en Makita's baanbrekende innovaties:

 

De beste accessoires en verbruiksmaterialen

Om de allerbeste prestaties te leveren heb je meer nodig dan alleen je machine. De juiste verbruiksartikelen zijn minstens zo belangrijk, zie hier voor de beste prestatieverbeteraars.

Makita accessoires

 

Makita CXT 10,8 Volt compact power machines

Accu machines worden steeds krachtiger. Hierdoor is het mogelijk om uit slechts een 10,8 Volt machine genoeg kracht te halen voor veel klussen.

Voor bijvoorbeeld afbouw, installatiewerk of meubelbouw heeft een 10,8 Volt machine vaak voldoende kracht en kun je met ongekende flexibiliteit licht en behendig gereedschap inzetten. Lees hier alles over Makita's CXT 10,8 Volt compact power line.

Makita CXT Compact power

 

Makita LXT 18 Volt power

De tegenhanger van de CXT lijn is de Makita LXT 18 Volt Lithium-ion eXtreme Technology lijn.

Als je echte kracht nodig hebt maar niet beperkt wil worden door een machine op netstroom, biedt Makita met de LXT 18 Volt machines perfecte oplossing voor iedere toepassing. Van boorhamer tot zaagmachine of haakse slijper, het kan allemaal op accu. Lees hier alles over Makita LXT.

Makita LXT

 

Makita AWS (Auto-start Wireles System)

De draadloze verbinding om je accu bouwstofzuiger automatisch te starten.

Bij het gebruik van bouwstofzuigers in combinatie met een boor- of zaagmachine is het ideaal dat de stofzuiger automatisch inschakelt als je de bewerkingsmachine gebruikt. Bij accu bouwstofzuigers werkt dit helaas niet. Makita heeft hier een ingenieus systeem voor ontwikkeld: Makita AWS, oftewel Auto-start Wireles System. Hier lees je er alles over Makita AWS.

Makita AWS

 

Makita 2x 18 Volt tuinmachines

Bij hovenierswerk kan het soms lastig zijn goede stroomaansluitingen te gebruiken, en meterslange verlengkabels brengen hun eigen problemen en risico's met zich mee. Voor wie krachtige machines wil gebruiken en draadloos werken, heeft Makita diverse 2x 18 Volt tuinmachines ontwikkeld.

Makita 2x 18 Volt tuin

 

Makita 2x 18 Volt cleaning machines

Ook stofzuigers zijn tegenwoordig in krachtige 2x 18 Volt varianten verkrijgbaar, waarin Makita een uitgebreid assortiment heeft. TNO StofVrij Werken juicht de snoerloze innovaties van Makita van harte toe.  

Makita cleaning

 

Door Inspectie SZW geaccepteerde stofvrije oplossingen

Eén op de twee bouwvakkers heeft last van stof. Soms alleen maar lastig, een niesbui veroorzakend. Maar stof kan ook leiden tot ernstigere effecten. Tot blijvende kortademigheid bijvoorbeeld. En wie teveel schadelijk kwartsstof inademt, kan zelfs stoflongen of longkanker krijgen. Daarom is er in de bouw terecht al vele jaren aandacht voor stofvrij werken, met het accent op vermindering van kwartsstof. Makita loopt ook daarin voorop. Makita heeft een enorm aanbod aan TNO gecertificeerde oplossingen. TNO gecertificeerde oplossingen worden door de Inspectie SZW geaccepteerd.

Klik hier voor ons complete assortiment TNO gecertificeerde machines. 


Meer kracht uit een accu machine met Makita 2x 18V accumachines

Om de maximale kracht uit een machine te halen, maar niet afhankelijk te zijn van netstroom, heeft Makita 2x 18V machines ontwikkeld. Uit deze machines is met reguliere 18V accu's de kracht te halen van een 36V machine!

Makita 2x 18 Volt

 

Nog nauwkeuriger werken met Makita specialized multitool producten

Een oscillerende multitool is de ideale machine voor iedere renovatie- of verbouwklus. Wij hebben alle informatie en mogelijkheden over deze machines en de benodigde accessoires voor u op een rij gezet.

Makita specialized multitool

 

Makita MT

Met de speciale lijn Makita MT heeft Makita een interessante lijn van degelijk gereedschap zonder poespas. Gewoon erg goed gereedschap voor de vakman, met niet per se de nieuwste technologieën en extra lampjes, maar wel meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen van degelijk gereedschap. Je koopt met Makita MT dus een echte Makita machine voor een scherpe prijs. 

Makita MT

 

Makita, een begrip in professioneel gereedschap

Makita staat bekend als een van de topmerken in de wereld voor professioneel gereedschap. Het van oorsprong Japanse kwaliteitsmerk streeft ernaar voorop te lopen in ontwikkeling van nieuwe technieken.   

Waarom Makita kopen bij Gereedschappelijk?
Gereedschappelijk is officieël dealer van Makita. Dit houdt in dat het gereedschap wordt geleverd door Makita en Gereedschappelijk wordt ondersteund in acties, services en garantie zoals vermeld in de door Makita omschreven verkoopwaarden. Dit om u als (zakelijke) eindgebruiker optimaal van dienst te kunnen zijn, waardoor u kunt genieten van een optimale klanttevredenheid.

Wat zijn dan de voordelen voor u van het dealerschap van Makita?
Voordelen zijn dat ons medewerkers getraind zijn door Makita. Ons medewerkers kunnen u door deze trainingen het beste helpen bij al uw specialisitsche vragen over het kiezen van de juiste machines, hoe u deze zo goed en veilig mogelijk gebruikt. Daarnaast kunnen wij advies geven op de beste verbruiksmaterialen. Wij zijn voorraadhoudende dealer, en hebben daardoor korte levertijden. Daarnaast kunnen wij alle originele accessoires en toebehoren bij uw Makita machines leveren. 3 Jaar Garantie op uw Makita machines, na online registratie. Snelle afhaling en reparatie service bij een defect of storing. Heldere prijsopgave indien de reparatieprijs meer dan 40% van de nieuwprijs is. 3 Maanden garantie na reparatie op de hele machine en niet alleen de onderdelen.

Wat zijn dan de nadelen?
U kunt bij ons geen import machines kopen uit Amerika, mocht u dit natuurlijk als nadelig ervaren. Wij verkopen alleen producten die Europees getest zijn en van CE keurmerk zijn voorzien. Dit voorkomt problemen die zich met replica machines kunnen voordoen, zoals defecten, misleidende specificaties, smeltende namaak accu’s of zelfs problemen met je verzekering mochten ongelukken zich voordoen.
 

Makita banner