Wat is Kapro?

Het bedrijf Kapro is een wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van allerlei soorten handgereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. In 1974 Is het bedrijf Kapro tot stand gekomen en sinds 1990 draagt het bedrijf daadwerkelijk de naam Kapro. Het hoofdkantoor van Kapro is gevestigd in Kibbutz Kandarim, dit ligt in het noorden van Israël. Het bedrijf Kapro is de enige Israëlische producent van waterpassen en ander meetgereedschap. Kapro biedt u een groot assortiment aan meetgereedschap aan, vooral op het gebied van allerlei soorten waterpassen. De waterpas is de specialiteit van Kapro en deze zijn voorzien van een LCD scherm waar zeer nauwkeurige metingen mee kunnen worden gedaan.

Kapro meetgereedschap

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 46

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 46

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kapro meetgereedschap en kapro waterpassen kopen bij Gereedschappelijk

Een grote klus? Of moet je binnenkort een schilderij ophangen? Staat de kast scheef? Bij vrijwel elke klus moet er gemeten worden en is Kapro meetgereedschap dus onmisbaar. Nog geen Kapro waterpas in je bezit? Wij hebben de oplossing voor je! Bij Gereedschappelijk wordt al het Kapro meetgereedschap geleverd dat je nodig hebt voor je karwei. Neem een kijkje op onze website en zie het Kapro assortiment met eigen ogen.

Kapro

Kapro is opgericht in 1974 en produceert dus al ruim 40 jaar Kapro waterpassen, Kapro laser meetgereedschap, Kapro lay-outs, Kapro markering meetgereedschap, Kapro elektrisch meetgereedschap, Kapro digitaal meetgereedschap en andere soorten Kapro meetgereedschappen. In de tijd dat Kapro deze gereedschappen produceerde, heeft Kapro een goede reputatie opgebouwd als zeer innovatieve producent in de gereedschaps industrie. Kapro staat bekend om producten van hoge kwaliteit, uitstekende service, het ontwerpen van innovatieve producten en natuurlijk de rode kleur van de producten die Kapro sinds 1995 aan al haar producten geeft. Kapro meetgereedschap is nodig bij elke klus en is dus onmisbaar voor de echte vakman.

Kapro waterpassen op Gereedschappelijk.nl

Op onze webwinkel vind je een groot assortiment Kapro meetgereedschap. We leveren, als officieel dealer van Kapro, een groot aantal waterpassen in verschillende maten en vormen. Zo kun je bij ons terecht voor Kapro waterpassen van 60 centimeter tot 120 centimeter. Daarnaast leveren we zak waterpassen en ‘smarty’ waterpassen, die gebruiksvriendelijk ontworpen zijn en die je makkelijk mee kunt nemen op weg naar je werkzaamheden. Kapro produceert deze waterpassen al dertig jaar en het zijn altijd waterpassen geweest van de hoogste kwaliteit. Als echte vakman heb je voor elke klus passend gereedschap nodig. Mensen denken hierbij gauw aan boren, schroevendraaiers en zagen, maar een goede waterpas is onmisbaar tijdens vrijwel elke klus. Voorbeelden van toepassingen van de verschillende waterpassen zijn droogbouw, installatie, metselen en tegelen.

De Karpo waterpassen zijn wereldwijd verkrijgbaar, wat getuigt van een globaal bekende en dus gegarandeerde kwaliteit. Gelukkig hoef je de deur niet uit om deze producten binnen te halen, want Gereedschappelijk.nl biedt je alle onmisbare Kapro waterpassen aan voor een mooie prijs! Wij kunnen je dus snel en gemakkelijk voorzien van het grote assortiment Kapro meetgereedschap.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Heb je nog vragen over het Kapro meetgereedschap, weet je niet welke Kapro waterpas je nodig hebt of twijfel je over je aankoop? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar info@catapult24.com.