Dunlop

Wat is Dunlop?

Het merk Dunlop is de wereldwijde marktleider in beschermende werklaarzen, werkschoenen en veiligheidsschoenen. Dunlop zorgt in meer dan vijftig landen voor comfortabele en beschermende werklaarzen en werkschoenen. Dunlop werklaarzen en Dunlop werkschoenen worden onder andere gebruikt voor werkzaamheden in beroepen zoals landbouw, visserij, bouw, voedselverwerkende industrie, olie, gas en mijnbouw. Bij Dunlop ontwikkelen de medewerkers alle kwaliteitslaarzen zelf, waarbij de medewerkers jarenlange expertise combineren met de nieuwste technologieën. De technici en het innovatieteam van Dunlop zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en materialen. Dunlop streeft naar hoogwaardige technologie in combinatie met zorgvuldig handwerk en daarmee naar de beste werklaars en werkschoen ter wereld. Dunlop wil klanten bescherming en comfort bieden.

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Dunlop’s geschiedenis en specialisatie!

De Schotse dierenarts John Boyd Dunlop begon in 1888 met een simpel idee waarmee hij de wereld veranderde, namelijk de pneumatische band. Op deze pneumatische band heeft John Boyd Dunlop in 1888 patent aangevraagd en in 1889 opende hij zijn eerste bandenfabriek in Dublin, Ierland. Flink wat jaren later, namelijk in 1927, werd de comfortabele, duurzame en beschermende Dunlop laars geïntroduceerd. Sinds 2010 biedt Dunlop werklaarzen aan die geschikt zijn voor bepaalde sectoren, een boer stelt namelijk andere eisen aan werklaarzen dan iemand die in de bouw werkt. Daarom biedt Dunlop sinds 2010 werklaarzen die geschikt zijn voor specifieke sectoren, te weten agricultuur, visserij, industrie, voedselverwerkende industrie en olie, gas en mijnbouw.

Dunlop producten, de beste werkschoenen in de bouw!

De beste werkschoen in de bouw koop je bij Gereedschappelijk! Gereedschappelijk biedt zowel Dunlop veiligheidsschoenen zoals de Dunlop Flying Arrow online aan, als Dunlop werkschoenen en Dunlop werklaarzen

Alle werklaarzen zijn waterdicht en zijn voorzien van de beste bescherming, ook zorgen de werklaarzen dat uw voeten warm blijven. De neus en de zool van de laars zijn beveiligd door het staal dat er in verwerkt zit, dit biedt u extra bescherming. De veiligheidsklasse van deze werklaarzen is S5.

Alle werkschoenen van Dunlop hebben een beveiligde neus van Composiet en een beveiligde zool van Kevlar. De veiligheidsklasse van de werkschoenen is S3 en de werkschoenen zijn gemaakt van leer. 

Dunlop veiligheidschoenen, Dunlop werkschoenen en Dunlop werklaarzen

Het assortiment van Dunlop dat door Gereedschappelijk aan u aangeboden wordt, bestaat veelal uit de Dunlop werklaarzen en de Dunlop werkschoenen of veiligheidsschoenen. Door het stevige en goed beveiligde materiaal dat in de laarzen en schoenen verwerkt zit, zijn beide producten uitermate geschikt voor professionals, maar eveneens voor de doorgewinterde doe-het-zelvers. Kortom, de werkschoenen Dunlop en werklaarzen Dunlop zijn door iedereen te gebruiken. 

Boots maat 47, veiligheidschoenen maat 49 of werkschoenen maat 50

Het is altijd heel lastig om boots maat 47, veiligheidschoenen maat 49 of werkschoenen maat 50 te vinden, maar wij van Gereedschappelijk verkopen ze! Waterdichte werklaarzen in maat 49/50 vindt u hier. De werklaarzen zijn waterdicht en zoals vermeld zijn beide beschikbaar in de grotere maten. De werklaarzen hebben een beveiligde neus van staal en een beveiligde zool van staal. De veiligheidsklasse van beide werklaarzen is, zoals eerder vermeld, niveau S5. Dit houdt in dat er een onpenetreerbare tussenzool in de werklaars verwerkt zit en dat de werklaars voorzien is van antislip profiel. 

Gereedschappelijk als online dealer van Dunlop

Gereedschappelijk is al een aantal jaren de trotse online dealer van zowel de werklaarzen als werkschoenen en veiligheidsschoenen van Dunlop. Dus wilt u online veiligheidsschoenen kopen, werkschoenen kopen of werklaarzen kopen? Dan bent u op de website van Gereedschappelijk aan het juiste adres! Wij kunnen u namelijk van het beste advies voorzien. 

Werkschoenen kopen? Veiligheidsschoenen kopen of werklaarzen kopen van Dunlop?

Wilt u werkschoenen kopen van Dunlop? De keuze is enorm bij Gereedschappelijk, u kunt namelijk naast werkschoenen kopen ook veiligheidsschoenen kopen én werklaarzen kopen van het geweldige merk Dunlop. Precies daarom kan het voorkomen dat u misschien niet precies weet welke Dunlop werklaars of werkschoen voor u het meest geschikt is. 

In dat geval helpen de medewerkers van Gereedschappelijk u natuurlijk graag! Al onze productspecialisten gaan geregeld op training bij Dunlop en laten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Dunlop werkschoenen, Dunlop werklaarzen én Dunlop veiligheidsschoenen. Op deze manier zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van verschillende producten van het merk Dunlop, maar weten we ook precies wat voor u het meest geschikt is!

Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen zijn of ondervindt u problemen met het bestellen of kiezen van Dunlop producten? Bel dan tijdens openingstijden naar 053 8508424  of stuur een WhatsApp bericht naar nummer 06 - 15 22 34 00. Mailen kan ook altijd: [email protected]