Garantie

Gereedschappelijk geeft volledige garantie op alle producten!

Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie. Als er iets niet in orde is met uw machine en deze is bij ons aangekocht, kunt u zich bij ons melden voor de garantie. De garantie is voor particuliere aankoop 2 jaar en voor zakelijk gebruik 1 jaar, mits anders aangegeven.

Steeds meer merken, fabrikanten geven de mogelijkheid de garantie te verlengen.

Deze garantie verlenging moet u doen via de website van de desbetreffende gereedschap of machine fabrikant. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de meest bekende en ons bekende merken websites waar u uw bij ons aangekochte machine kunt aanmelden. Houdt bij het aanmelden uw factuur, machine en machinenummer bij de hand.

Reparatie

Indien een bij Gereedschappelijk besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product na aanmelding, terugsturen naar Gereedschappelijk. Gereedschappelijk zorgt voor de verdere afhandeling van de reparatie. Meer informatie over het terugsturen van een product vindt u op onze RMA pagina.

Wij kunnen helaas geen machines ter reparatie of garantie aannemen welke zijn gebruikt in of zijn blootgesteld aan asbest. Als u een garantie- of reparatieaanvraag indient, gaat u akkoord met ons garantie- en reparatievoorwaarden. Is uw machine bij asbestwerkzaamheden gebruikt? Neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Verlengde garantie

Hieronder een overzicht van de fabrikanten die een verlengde garantie aanbieden. Lees goed de voorwaarden door. De verlengde garantie kan betrekking hebben op alleen de machine, of de accu's.

De aanmelding moet geschieden in de regel binnen 2 weken na aankoop.

Het is hierbij wel van belang dat u zo snel mogelijk na aankoop registreert bij de fabrikant, dit kan op de volgende sites:

Bosch garantie procedure:

Op de website van Bosch kunt u uw machine aanmelden om de garantie te verlengen tot maximaal 3 jaar. Houdt u bij aanmelding van de machine uw factuur, machinenummer, typenummer en eventuele machine bij de hand. Tot maximaal 3 jaar garantie voor electrisch gereedschap en 2 jaar premium service voor accu en oplaadapparaten.

Aanmelden kan hier.

 

DeWalt garantie procedure:

DEWALT-gebruikers kunnen de garantieperiode van hun XR machines verlengen tot 3 jaar. Om in aanmerking te komen moeten uw machines geregistreerd zijn binnen de 4 weken na aankoop. In geval van garantie, moet u een kopie van uw certificaat en een aankoopbewijs kunnen voorleggen.

Aanmelden hiervoor kan hier.

 

Hitachi / Hikoki Powertools garantie procedure:

Prettig werken en zeker zijn van je zaak. Daarom kies je Hikoki: voor de kwaliteit, duurzaamheid en optimale inzetbaarheid. Daar ben je van overtuigd, net als Hitachi zelf. Daarom geeft Hitachi drie jaar lang garantie op elke Hitachi machine die gekocht is vanaf 1 november 2010 (m.u.v. bijgeleverde toebehoren).

Aanmelden kan hier.

 

Laserliner garantie procedure:

De garantieperiode op de apparaten bedraagt 4 jaar en voor de bij de levering inbegrepen accu‘s 6 maanden vanaf koopdatum. Aanmelden is niet noodzakleijk de datum van uw factuur is de maatstaf. De garantieperiode wordt niet automatisch verlengd bij vervangende apparaten. In deze periode zijn alle materiaal- of productie - fouten gegarandeerd.

Van de garantie uitgesloten

Van garantie uitgesloten zijn: schade door gebruik, gebruik van verkeerde energiebronnen,verkeerde ondergrond, verkeerd opbergen, normale slijtage of vreemde gebruiksvormen die zich tijdens het gebruik voordoen. Bij reparaties door niet-geautoriseerde derden vervalt de garantie automatisch.

Garantiegeval

Bij garantiegevallen dient u het volledige apparaat in te leveren, alsmede de factuur en deze te zenden aan Umarex-Laserliner (Serviceadres zie achterzijde). Neem a.u.b.de garantiekaart op de laatste pagina in acht

 

Makita garantie procedure:

Helaas kan er altijd iets fout gaan, ook bij Makita machines. Om je zo goed mogelijk te voorzien biedt Makita 3 jaar garantie op machines en 2 jaar op Lithium-ion accu's en opladers. Zorg er wel voor dat je je aankoop binnen 4 weken na aanschaf registreert.

Direct registreren?

Klik hier voor het registreren van een machine voor 3 jaar garantie

 

Metabo garantie procedure:

Metabo elektrische gereedschappen gaan heel lang mee. Omdat ze zo sporadisch gerepareerd hoeven te worden, heeft Metabo een aanvullende garantie voor u ontwikkeld - de XXL-garantie. Nadat u zich heeft geregistreerd, wordt de normale garantie verlengd op de Metabo machines tot 3 jaar. Voorwaarde is de aankoopbon in combinatie met het XXL-garantiecertificaat, dat u na de registratie van uw machine kunt downloaden.

Registratie is alleen in de eerste 4 weken na aankoop mogelijk en kan hier.

 

Rems garantie procedure:

Voor geselecteerde REMS producten bestaat de mogelijkheid om binnen 30 dagen na overhandiging aan de eerste gebruiker de garantietijd van de fabrieksgarantie tot 5 jaar te verlengen door de aandrijfmachine te registreren.

Alleen geregistreerde eerste gebruikers kunnen gebruikmaken van dit recht op verlenging van de fabrieksgarantie, op voorwaarde dat het typeplaatje op de aandrijfmachine niet verwijderd of veranderd is en de gegevens leesbaar zijn. Een overdracht van het recht is uitgesloten.

Registreren kan hier.

 

Spit - Paslode garantie procedure:

Paslode Spit bied nu GRATIS uitbreiding van de fabrieksgarantie, naar een VOLLEDIGE GARANTIE (Full Option Service). 
Na de Full Option Service garantieperiode: VASTE REPARATIEKOSTEN + 6 MAANDEN volledige garantie op de herstelde machine.
Met 1 MUISKLIK uw volledige machinepark opvolgen.
TRANSPARANTIE: u kent de reparatiekosten van uw machine, zonder hiervoor extra te betalen.

Aanmelden kan hier.