Haubold

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 122

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 122

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Haubold

Haubold heeft al meer dan 100 jaar aan ervaring achter zijn naam staan, een goede bedrijfsvoering en goede kwaliteit is evident aan de tackers die ze leveren. Haubold hoort sind enige tijd bij het ITW concern. ITW is ook de eigenaar van Spit, Paslode en Heller. Door grote kennis van Haubold en de uitwisseling met de andere ITW merken is er voor jouw bevestingsklus altijd een geschikte tacker beschikbaar.

Gereedschappelijk en Haubold zijn al jaren partner en regelmatig bezoeker van alle trainingen bij Haubold.

Producten

Haubold levert een grote verscheidenheid aan niet- en spijker-pistolen en accessoires. Zo maakt Haubold niettackerscolnailers, en bradtackers, maar ook nagels en spijkers.

Door de aanwezige kennis bij Gereedschappelijk en de nauwe samenwerking met Haubold kunnen wij altijd een passend advies geven voor je montage klus. Ook als je een oudere Haubold machine hebt kunnen we ook dan passende of vervangende nieten of spijkers leveren voor je tacker of nietmachine. Desnoods leveren wij je vervangende spijkers of nieten van een ander merk, zolang je maar door kan.

Gereedschappelijk heeft slechts een selectie van alle producten van Haubold op de site staan, verdere Haubold producten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Wij zijn makkelijk bereikbaar op:

  • NL: 053-8508424
  • BE: 02 4010 595
  • Mail: info@gereedschappelijk.nl

Voor vragen en oplossingen omtrent Haubold machines en producten kijk ook eens op de site van Haubold of bel ons!

Een mooi video overzicht van de Haubold machines zie je op youtube