Wat is Rhodius?

Rhodius is een kwaliteitsmerk van verschillende soorten slijpgereedschappen. Rhodius komt oorspronkelijk uit Duitsland, maar is in Europa inmiddels een gevestigde naam. Met de verschillende slijpschijven van Rhodius kunt u op hoog niveau presteren bij uw snij-, slijp- en polijst opdrachten. Onder andere de Rhodius diamantschijf, Rhodius lamellenschijf en Rhodius metalen schijf zijn immens populair. Naast de verschillende Rhodius slijpschijven fabriceert Rhodius ook hoogstaande machines die ideaal zijn voor de echte vakman. Tegenwoordig veranderen de technologieën een snel tempo, zodat constante ontwikkeling noodzakelijk is. Bij Rhodius beseffen ze dat en realiseren dat ook. De Rhodius slijpschijven en machines worden steeds beter en beter.

Rhodius

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 20

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 20

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rhodius kopen bij Gereedschappelijk

Binnenkort een groot karwei en op zoek naar het beste slijpgereedschap? Dan ben je bij Gereedschappelijk aan het goede adres! Wij bieden je namelijk een groot assortiment slijpgereedschappen van Rhodius. De Rhodius slijpgereedschappen zijn altijd van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Graag vertellen we je hier meer over Rhodius en ons aanbod van Rhodius producten.

Rhodius

Rhodius is een van de leidende Europese fabrikanten van slijpgereedschappen. Overal ter wereld vertrouwen bedrijven op de hoge kwaliteit van de producten van Rhodius. Oorspronkelijk is Rhodius een Duits bedrijf, maar doordat het bedrijf erg populair werd, is Rhodius Nederland opgericht. Rhodius staat bekend om zijn prestatie, veiligheid, betrouwbaarheid en excellente service. Kortom: bij Rhodius ben je gegarandeerd aan het juiste adres voor slijpgereedschap!

Rhodius muurfreesmachine bij Gereedschappelijk

De Rhodius RH403S Muurfreesmachine is een krachtige en betrouwbare muurfreesmachine. Deze machine maakt het mogelijk om uiterst nauwe muursleuven te maken en verwijdert tegelijkertijd al het materiaal uit de sleuf. Door de grote kracht van de machine maakt dit apparaat twee keer zo snel sleuven als een andere muurfreesmachine. Bovendien kan de muurfreesmachine sleuven maken in de hardste materialen. Voor meer gedetailleerde informatie kun je altijd terecht in onze webwinkel, waar je trouwens ook alle informatie vindt over de accu freesmachine en de freesmachine!

Rhodius slijpschijven bij Gereedschappelijk

Gereedschappelijk biedt je een groot assortiment van Rhodius slijpschijven aan. Deze slijpschijven verschillen in maat en toepassing. Zo verkopen we lamellenschijven, slijpschijven, komschijven en diamantschijven. Lamellenschijven zijn geschikt voor het snijden van roestvrij, gehard en gelegeerd staal. De lamellenschijven hebben cut-off wielen die zorgen voor hoge snijsnelheden en een lange levensduur. De slijpschijven van Rhodius zijn betrouwbaar en geschikt voor veelvuldige toepassingen. De doorslijp tijden zijn kort. De komschijven worden gebruikt voor het afslijpen, slopen, nivelleren en kanten slijpen van verschillende soorten beton. Met de Rhodius diamantschijven kunnen in veel steenmaterialen op gemakkelijke en comfortabele wijze muursleuven worden gefreesd.

Rhodius dealer

Gereedschappelijk is officieel dealer van Rhodius producten. Wij verkopen op onze website alle Rhodius slijpschijven die je nodig hebt voor je klus. Daarnaast kunnen wij je alle informatie geven die je nodig hebt over jouw Rhodius product. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van Rhodius. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie of uitleg!

Vragen over jouw Rhodius product? Neem contact op met onze klantenservice

Rhodius muurfrees kopen, maar geen idee welke je nodig hebt? Heb je nog vragen over jouw accessoires, weet je niet welke accessoire je het beste kunt gebruiken voor je werkzaamheden of twijfel je over je aankoop? Wat voor vraag of opmerking je ook hebt, aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar info@gereedschappelijk.nl