Asfaltnagel Dakleertacker

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

Asfaltnagel tacker voor het vastzetten van dakleer

Gereedschappelijk biedt je verschillende soorten tackers die het bevestigen van materiaal zeer eenvoudig maken. De asfaltnagel tacker, bijvoorbeeld, kan gebruikt worden voor het vastzetten van dakleer. De asfaltnagel dakleer tacker is te gebruiken als een soort spijkerpistool. Door het inknijpen van de handgreep ontspant er een veer en worden de asfaltspijkers met veel kracht in het materiaal geschoten. Dit gebeurt onder een werkdruk van 4 tot 8 bar. De asfaltnagels tacker is zowel verkrijgbaar als een enkelschots spijkerpistool als een repeterend spijkerpistool. In beide gevallen gaat het aanbrengen van het dakleer een stuk eenvoudiger dan met losse asfaltspijkers.

Asfaltnagel tackers, rolnageltackers en andere soorten tackers:

Op deze pagina zie je de asfaltnagel dakleer tackers. Naast dit soort tackers levert Gereedschappelijk ook nog andere soorten: rolnageltackers, stripnageltackers, bradstackers, asfaltnageltackers, verloren kop tackers, nietentackers en T nageltackers. Ze maken allemaal het werken een stuk eenvoudiger, lichter en sneller.

Tjep gastackers en nog meer A-merken van gastackers

Wij leveren gasproducten van een grote selectie merken als Tjep, Paslode, Powers, DeWALT, Hitachi en Makita. Klik hier voor het complete overzicht van alle soorten gastackers die Gereedschappelijk je te bieden heeft. In dit overzicht zul je geen Milwaukee tacker vinden, die hebben wij niet opgenomen in ons assortiment.

Asfaltnagel tacker en technische specificaties

De asfaltnagel dakleer tacker wordt over het algemeen gebruikt voor het bevestigen van dakleer, maar kan ook toegepast worden voor het bevestigen van bijvoorbeeld isolatiemateriaal en golfkarton op hout. Het gewicht van de asfaltnagel dakleer tackers varieert tussen de 1,5 kilogram en 3,15 kilogram. Hierdoor is deze machine zeer comfortabel voor de gebruiker. Ook heeft iedere asfaltnagel tacker een minimaal asfaltnagel magazijn van 120. Hier kun je asfaltspijkers van 19 tot 45 mm in kwijt. Alleen in het geval van de Paslode IM45 CW Impulse asfaltnagel tacker is de minimale asfaltspijker lengte 22 mm in plaats van 19 mm. De asfaltnagels zijn ook los verkrijgbaar en te vinden op onze website. Dit geldt ook voor het gas waar de dakleer tacker zijn werkdruk vandaan haalt.

Hulp of contactgegevens over Gereedschappelijk

Wil jij een asfaltnagel tacker kopen of mocht je vragen hebben over de asfaltnagel tacker, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Gereedschappelijk, waar geschoolde en getrainde medewerkers je vragen kunnen beantwoorden en eventuele problemen kunnen oplossen. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 053 - 850 84 24. Ook kun je mailen (info@catapult24.com) en WhatsApp-en (06 - 15 22 34 00). Wij van Gereedschappelijk staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen van een asfaltnagel tacker.