Accu Lamp

Accu lamp kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Accu lamp uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Accu lamp, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Accu lamp het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Accu lamp.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Accu lamp en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 113

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Accu Lamp

Wij leveren accu lampen van bijna alle merken. Deze lampen zijn te gebruiken als aanvulling op uw accu gereedschap, omdat deze producten universeel te gebruiken zijn met de accu's die u al heeft liggen.

Wat heeft u nodig?

Gereedschappelijk heeft een groot assortiment accu lampen. Zo'n lamp is een goede toevoeging op uw bestsaande accu gereedschap. Maar waar kunt u  zo'n lamp nou eigenlijk voor gebruiken? Werkt u veel in vochtige ruimtes? Bent u vaak  ver verwijderd van een stopcontact of verlengkabel? Werkt u als installateur en bent u steeds op een andere plek aan het werk? Dan is een accu lamp (liefst LED!) de perfecte werklamp voor u! Met zuinige LED's uitgevoerd kan een accu lamp een hele tijd branden met behulp van uw eigen accu's. Let er hierbij wel op dat de accu lamp geschikt is voor de accu's die u al heeft. U kunt bij Gereedschappelijk accu lampen kopen met een draagbeugel, maar er zijn ook accu LED-lampen op statief. Verder kan een LED-accu bouwlamp in enkele gevallen voorzien zijn van afstandsbediening of bediening met behulp van een app.

U zult uwzelf moeten afvragen of u een lamp wilt op accu of gesnoerd. Een accu heeft het voordeel van draadloos werken, maar is vaak wel prijziger en vaak ook iets minder krachtig. Het mooie van een plaat- of knabbelschaar op accu is dat u deze met uw eigen accu’s kunt gebruiken. Let er daarbij wel op dat de accu’s van het juiste Voltage (kracht) en voldoende Ampère (uithoudingsvermogen) heeft.

Accu’s

Lithium-ion accu’s zijn tegenwoordig gangbaar voor alle accugereedschap. De verdeling van het voltage in Li-ion accus werkt per 3,6 Volt. Dat is namelijk de grote van een cel. Vandaar dat je alleen nog 3.6, 7.2, 10.8, 14.4, 18, 28 en 36 Volt machines ziet. Er zijn fabrikanten zoals Bosch of Hitachi die 10.8 Volt sinds 2017 bestempelen als 12 Volt. In het geval van Li-ion is dit echter de piekspanning die zo’n 10.8V accu kan produceren voor je gereedschap. Het Voltage van de accu bepaalt de kracht van de knabbel- of plaatschaar en het Amperage van de accu bepaald de werkduur. De Amperages van accu’s gaan tegenwoordig al tot 9.0 Ampère. De huidige standaard ligt echter tussen 4 en 6 Ampère. Dit is in principe voldoende voor je accu lamp.

Voor- en nadelen

Helaas kennen zelfs accu lampen niet alleen voordelen. Belangrijkste voordeel van een accu lamp is dat deze niet direct afhankelijk is van externe energiebronnen. Dit betekent dat u de energie altijd met u mee moet dragen. Bovendien kunnen accu's leegraken. Om dit probleem te voorkomen, kun je ofwel overwegen een bouwlamp op netstroom te kopen, of te zorgen dat je voldoende reserveaccu's bij de hand hebt.

Accu's vervangen

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u lekker door blijven werken met je accu knabbelschaar of plaatschaar.

Merken

Bij Gereedschappelijk heeft u ruime keuze in alle A-merken. Heeft u eenmaal een merk van u voorkeur dan kunt u ervoor kiezen een 'kale' accu-lamp aan te schaffen die past op uw eigen accu's. Let er hierbij op dat de accu's ook daadwerkelijk passen.

Wij leveren accu LED-lampen van de volgende gerenommeerde kwaliteitsmerken:

 

 Levertijden

Wij hebben een enorm aanbod van machines die we vaak direct uit voorraad kunnen leveren. Als u vóór 17.30 uur hebt besteld, wordt uw bestelling, mits op voorraad, de volgende (werk)dag bezorgd. Machines die niet uit voorraad leverbaar zijn hebben in bijna alle gevallen een levertijd 2-5 werkdagen. U ontvangt van ons altijd een bevestigingsbericht wanneer een product verzonden is. Afhalen kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 na telefonische afspraak.

Wilt u hulp of advies?

De keuze bij Gereedschappelijk in accu lampen is enorm. Daarom kan het zijn dat u twijfelt over de juiste keuze. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de verschillende soorten accu lampen, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Stel u vraag dan ook zonder twijfel via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zie hier onze contactinformatie