Leidingdetectoren

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Leidingdetector

Gereedschappelijk heeft een enorm groot assortiment leidingdetectoren. Onze leidingdetectoren zijn onmisbaar in de bouw wanneer er bijvoorbeeld een gat in de muur geboort moet worden. Met een leidingdetector voorkom je het raken van een leiding, zo voorkom je dus onnodige schade. Onmisbaar dus in de gereedschapskist van de (professionele)klusser. Met onze detectoren kun je eenvoudig en snel te werk gaan. Ook zijn ze erg handig om metaal in de muur mee op te sporen.

Leidingdetectie

Wanneer je de detector gebruikt heeft kunt u met een boormachine in de muur boren wanneer je geen leiding scant. Onze leidingdetectoren kunnen tot 15cm scannen. Als je dan eenmaal aan het boren bent is het handig om er een stofzuiger bij te houden, zo komt er geen stof of gesteente op de grond en is meteen alles opgeruimd. Zorg dat wanneer je in het beton gaat boren je machine krachtig genoeg is. Zo kom je nooit in de problemen tijdens het boren.

 

Accu's voor de leidingdetector

De leidingdetectoren bij Gereedschappelijk zijn allemaal op accu. Zo ben je nooit afhankelijk van een stopcontact, uitermate handig dus. Wanneer de accu leeg is kun je eenvoudig de accu vervangen en meteen verder te werk gaan. Zo hebben wij de Bosch blauw D-tect120 set waar u zelfs een gratis oplader bij krijgt.

 

Meetdiepte

De leidingdetectie apparten die we bij Gereedschappelijk hebben kunnen scannen tot max 15cm in beton. Zo is er dus geen klus gek genoeg voor de leidingdetector. Ook kunnen ze zowel scannen in beton, hout en nog vele andere materialen.

 

Merken

Gereedschappelijk levert alleen gerenomeerde A-merken leidingdetectoren:

Hulp

Het assortiment leidingdetectoren dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van goedkoop naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd alle waar voor je geld. Maak aan de hand van het kostenoverzicht de beste keuze. Naast de aanschafprijs is de meetdiepte ook belangrijk. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke leidingdetector het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op:

  • - NL: 053-8508424

  • - BE: 02 4010 595

- Mail: info@gereedschappelijk.nl