Leidingdetector

Leidingdetector kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Leidingdetector uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Leidingdetector, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Leidingdetector het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Leidingdetector.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, LEICA, Laserliner leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Leidingdetector en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Leidingdetectoren en wallscanners

Gereedschappelijk heeft een enorm groot assortiment leidingdetectoren en wallscanners, denk hierbij aan leidingdetectoren van Bosch & Laserliner. Onze leidingdetectoren zijn onmisbaar in de bouw wanneer er bijvoorbeeld een gat in de muur geboord moet worden. Met een leidingdetector voorkom je het raken van een leiding en daarmee onnodige schade. Onmisbaar dus in de gereedschapskist van de (professionele) klusser. Met onze detectoren kun je eenvoudig en snel te werk gaan. Ook zijn ze erg handig om metaal in de muur mee op te sporen. Hieronder lees je de functies en mogelijkheden van onze leidingdetectoren. Zo lees je onder andere hoe diep in de muur de leidingdetectoren kunnen scannen.

Laser pointer kopen? Of een leidingdetectie?

Wanneer je de leidingdetector gebruikt, kun je met een boormachine in de muur boren wanneer je geen leiding scant. Onze leidingdetectoren kunnen tot 15 cm in muren scannen op kabels, dit zorgt ervoor dat je geen leiding of kabels raakt. Als je dan eenmaal aan het boren bent, is het handig om er een stofzuiger bij te houden, zo komt er geen stof of gesteente op de grond en is meteen alles opgeruimd. Zorg dat wanneer je in beton gaat boren je boormachine krachtig genoeg is. Zo kom je nooit in de problemen tijdens het boren.

Accu's voor de leidingdetector of wallscanner

De leidingdetectoren bij Gereedschappelijk zijn allemaal op accu. Zo ben je nooit afhankelijk van een stopcontact, uitermate handig dus. Wanneer de accu leeg is, kun je eenvoudig de accu vervangen en meteen verder gaan. Zo hebben wij de Bosch blauw D-tect120 set op accu.

Meetdiepte van een wallscanner

De leidingdetectie apparaten die we bij Gereedschappelijk hebben, kunnen tot max 15 cm diep in beton scannen. Zo is er dus geen klus te gek voor de leidingdetector. Ook kunnen ze zowel scannen in beton als hout en nog vele andere materialen. Let goed op wanneer je een leidingdetector koopt want de scandiepte verschilt per apparaat.

Goede merken van wallscanners en leidingdetectoren!

Gereedschappelijk levert leidingdetectoren van verschillende A-merken, zoals een Bosch leidingdetector (Bosch Blauw leidingdetector), Brennenstuhl leidingdetector en Laserliner leidingdetector. Momenteel leveren we geen Makita wall scanner of leidingdetectoren. Mocht je op zoek zijn naar een wallscanner of leidingdetector van een ander merk, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Hulp nodig?

Het assortiment leidingdetectoren en wallscanners dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van voordelig naar redelijk hoog geprijsd. Zoals altijd: alle waar naar zijn geld. Maak aan de hand van het kostenoverzicht de beste keuze. Naast de aanschafprijs, is de meetdiepte van de leidingdetector ook belangrijk. Mocht je er niet uitkomen welke leidingdetector je moet kopen, dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij het vinden van de meest geschikte leidingdetector. Neem contact met ons op via: 053 - 850 84 24 of [email protected].