Slagmoersleutel op lucht

Slagmoersleutel op lucht kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Slagmoersleutel op lucht uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Slagmoersleutel op lucht, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Slagmoersleutel op lucht het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Slagmoersleutel op lucht.
  • Alle A-merken Paslode, Makita, DeWALT, SPIT, Tjep leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Slagmoersleutel op lucht en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Slagmoersleutel op lucht kopen bij Gereedschappelijk

Slagmoersleutel kopen? Ben je op zoek naar een krachtige slagmoersleutel? Dan moet je de slagmoersleutel op lucht hebben! Dergelijke slagmoersleutels werken op luchtdruk en zijn geschikt voor zwaar werk. Gereedschappelijk levert je de verschillende modellen, gemakkelijk en snel: je hoeft niet eens van de bank te komen! Hoe werkt zo’n apparaat nou en welke kunnen wij leveren via onze webwinkel?

Hoe werkt een slagmoersleutel op lucht?

De slagmoersleutel op lucht wordt aangedreven door lucht. Hiervoor is perslucht nodig. Die wordt geleverd door een compressor. Het is belangrijk dat de compressor meer lucht kan leveren dan de lucht slagmoersleutel verbruikt, zodat je nooit hoeft te wachten tot je compressor weer vol zit met lucht.

Het voordeel van de slagmoersleutel op lucht

Een voordeel van de slagmoersleutel op lucht tegenover de accu slagmoersleutel, is dat de lucht slagmoersleutel te gebruiken is voor veel zwaarder werk, omdat hij meer kracht levert dan een accu slagmoersleutel. De slagmoersleutel op lucht slijt minder snel en heeft minder onderhoud nodig. Daarnaast is het gebruik van perslucht goedkoper en milieuvriendelijker dan het gebruik van gas of elektriciteit.

Een nadeel van de lucht slagmoersleutel

Tegenover ieder voordeel staat een nadeel. Bij de de lucht slagmoersleutel is het nadeel dat die afhankelijk is van een compressor en dus vastzit aan dit apparaat door middel van een slang. Deze slagmoersleutel is dus minder mobiel dan de accu slagmoersleutel. Let bij het gebruik van een slagmoersleutel op je omgeving. Verkeerd gebruik van een slagmoersleutel kan levensgevaarlijk zijn: zorg er in ieder geval voor dat er geen kinderen in de buurt zijn wanneer het apparaat onbeheerd is.

Lucht slagmoersleutels van Metabo

Wij leveren verschillende slagmoersleutels op lucht van Metabo bij Gereedschappelijk. Deze slagmoersleutels hebben verschillende specificaties, zoals verschillende designs, verschillende gewichten en verschillende bitgrootte. De verschillende designs hebben vooral te maken met persoonlijke ervaring. Zo kun je kiezen uit een machine met dubbele handgreep, een handgreep die te gebruiken is door zowel links- als rechtshandigen, een handgreep gemaakt van rubber en een handgreep gemaakt van kunststof. Ook verschillen de modellen in gewicht. De lichtere machines zijn te gebruiken voor het sleutelen op moeilijk bereikbare plekken. De zwaardere modellen kunnen gebruikt worden voor zwaar werk op de grond. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u dag en nacht terecht op onze website!

Vragen over jouw slagmoersleutel op lucht? Neem contact op met onze klantenservice

Slagmoersleutel kopen, maar geen idee welke? Heb je nog vragen over jouw slagmoersleutel op lucht, weet je niet welk product je het beste kunt gebruiken voor je klus of twijfel je over je aankoop? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar [email protected].