Rolmaat

Rolmaat

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Rolmaat en Rolmaatjes

Gereedschappelijk levert hoge kwaliteit rolmaten van oa Stanley & Makita.

De rolmaten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn zeer robuust. Onmisbaar op de bouwplaats of in het klushok dus. U kunt perfect de afstand meten met onze rolmaten . Wij hebben verschillende lengtes, zo is er voor iedere klus wel een geschikte rolmaat. Het voordeel van een rolmaat is dat die compact is, zo hoeft u nooit met een groot onderdeel zoals een meetlat te sleuren. Als u de rolmaat in combinatie koopt met een waterpas kunt u altijd kijken of de gemeten afstand ook recht is.

Leverbaarheid

Als u op zoekt bent naar een zaagmachine die niet op de website staat kunt u gewoon even bellen of mailen de gegevens vindt u hieronder. 

Merken

Gereedschappelijk werkt alleen met gerenomeerde A-merken rolmaten:

 

Hulp

Het assortiment van de rolmaat dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van goedkoop naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd alle waar voor je geld. Maak aan de hand van de kostenoverzicht je beste keuze welke rolmaat je neemt. Naast de aanschafprijs zijn de mogelijkheden net zo belangrijk. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke rolmaat het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Zo zit er namelijk een verschil tussen de laser rolmaat en de mini rolmaat. Neem voor vragen contact met ons op:

rolmaat
rolmaten
rolmaat kopen
rol maat
laser rolmaat