Woodies

Producten 1-24 van 158

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Woodies schroeven kopen voor prestaties en gemak

Woodies schroeven maakt al ruim een decennium lang deel uit van de bekende schroeven merken op de markt. Bij Woodies schroeven denkt u direct aan professionele kwaliteit hoewel menig doe-het-zelver de prestaties van deze schroeven ook weet te waarderen. De schroeven zijn kenmerkend door de speciale boorpunt waardoor voorboren niet langer noodzakelijk is en wat de kans op splijten van het hout vermindert. Dankzij een extra diepe Torx (TX) indruk heeft u tijdens het boren een betere grip wat gunstig is voor u en uw gereedschap. Verder zijn Woodies Ultimate schroeven voorzien van schacht ribben die ervoor zorgen dat inschroeven makkelijker gaat en de spanning op de schroef vermindert. Tot slot zijn de schroeven voorzien van freesribben onder de kop voor het beter verzinken van de schroefkop wat een mooiere afwerking tot stand brengt.

Woodies schroeven snel en gemakkelijk bij Gereedschappelijk

Momenteel biedt Gereedschappelijk u het gehele assortiment van Woodies Ultimate schroeven aan. Zo kunt u bijvoorbeeld de Woodies Ultimate spaanplaatschroef verzinkt voldraad gebruiken voor vrijwel iedere houtsoort. Bent u op zoek naar een schroef met een hogere lastopname? Dan raden wij u de Woodies Ultimate tellerkopschroef aan voor een betere verdeling van last wanneer er minder bevestigingspunten zijn. Voor scharnieren bestaat de specifieke Woodies Ultimate scharnierschroef. Deze is kleiner en verzinkt beter in het scharnier zelf. Werkt u met uiterst harde houtsoorten of buiten? Dan is wellicht de Woodies potdekselschroef de schroef waar u naar op zoek bent. De Woodies glaslatschroef is perfect voor hardhouten latten en hoeft ook niet voorgeboord te worden.

Accessoires en verbruiksartikelen

Het is natuurlijk volledig terecht als u enthousiast bent geworden over de Woodies Ultimate schroeven. Heeft u interesse in de Woodies Ultimate schroeven maar niet de juiste middelen om optimaal gebruik te maken van de schroeven en neemt u geen genoegen met het gratis bitje dat bijgeleverd wordt? Klik dan hier voor accessoires en/of verbruiksartikelen voor Woodies Ultimate schroeven.

Woodies schroeven kopen bij Gereedschappelijk

Gereedschappelijk is een trotse online dealer van Woodies Ultimate schroeven. Heeft u een vraag? De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de nieuwtjes over Woodies Ultimate schroeven, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Stel uw vraag dan ook rechtstreeks via email of tijdens openingstijden via de chat, Whatsapp of per telefoon. Dan kunnen wij u het beste helpen om bijvoorbeeld de beste Woodies schroeven te vinden. Zie hier onze contactgegevens.