Perfectmate

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 50

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 50

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Perfectmate

Het merk van Perfectmate is het nevenmerk van Interdynamics wat zich kenmerkt door goede kwaliteit voor een goede prijs. Dus gewoon goed spul voor een faire prijs.
Of het nu om machines, stofzuigers of diamant gaat het Nederlandse Perfectmate levert een goed product waar Gereedschappelijk trots dealer en leverancier van is. Als ervaren Perfectmate dealer weten wij dat de kwaliteiet van Perfectmate absoluut topklasse is.

Producten van Perfectmate

Het assortiment aan producten van Perfectmate zijn vooral gericht op het gebied van diamant zagen en boren. Door de goede prijs kwaliteit verhouding is het een ideaal product voor de ZZP'er die graag alles in eigen hand houdt maar niet kapitalen wil spenderen aan dure apparatuur.

Gereedschappelijk is al vanaf het begin dealer en partner van Perfectmate. Een van de bestselelr van Perfectmate is met afstand de bouwstofzuiger VAC23, Perfectpro levert hiermee een zeer complete M klasse stofzuiger voor een zeer aangename prijs. Ook de sleuvenzaag, diamantboormachine en diamantschijven zijn van eerste klasse.

Gereedschappelijk is levernacier van het complete assortiment van Perfectmate, het kan altijd voorkomen dat wij een bepaald artikel nog niet in het assortiment hebben, laat het ons dan weten of kijk op de site van Perfectmate. Wij kunnen je met raad en daad bijstaan voor elke klus of karwei. Door de nauwe banden en contacten bij Perfectmate door trainingen en bezoeken zijn we steeds in staat het beste product voor de juiste prijs voor elk karwei te leveren.

Voor meer info over Perfectmate neem je gewoon contact op met ons van Gereedschappelijk op

  • NL: 053-8508424
  • BE: 02 588 78 97
  • Mail: info@gereedschappelijk.nl