Betalen

iDEAL

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt iDEAL?
U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank. Daarna wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Overschrijving vooraf

Bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestiging per e-mail met het betalingskenmerk en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Ons rekeningnummer is NL69 RABO 0133 8762 68 t.n.v. JAKO Bouwmachines B.V.. Indien u betaalwijze KLARNA heeft gekozen, krijgt u van KLARNA betaalinstructies en rekeningnummer. Uw bestelling wordt verzonden nadat de betaling binnen is, de verwerking van deze betalingen kan 1-2 werkdagen duren.

Betalen op factuur

Als u meermaals bij ons besteld heeft bieden wij, indien gewenst, de mogelijkheid om bestellingen op factuur te leveren. Deze procedure gaat in overleg en wordt voorgelegd aan onze krediet beoordelaar. Daarvoor hebben wij al uw gegevens inclusief een recente inschrijving KvK nodig en een schriftelijke bevestiging van de bestelling. De bestelling wordt u dan per direct toegestuurd. De factuur moet na levering direct betaald worden per overschrijving. Bij misbruik of onnodige vertraging schakelen wij een deurwaarder in om het openstaande bedrag te incasseren.

Creditcard en buitenlandse betaalmethoden

Wij ondersteunen verschillende creditcards: u kunt bij ons afrekenen met Visa en Mastercard. Daarnaast kunt u ook afrekenen met Sofort Uberweisung, KBC, Bancontact-MrCash en Maestro.

Betaal achteraf met IN3

Via IN3 kun je bij ons achteraf betalen in 3 termijnen tegen 0% rente. IN3 is de enige gespreid betaalmethode zonder BKR registratie en rente. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. IN3 doet een kredietcheck tijdens het bestelproces. Het kan zijn dat je hierin wordt afgewezen, kies dan een andere betaalmethode.

Kosten voor betaalmethoden

iDEAL: Gratis
Overschrijving vooraf: Gratis
Factuur: Gratis (betaling direct na ontvangst)
Creditcard: Gratis
IN3: Gratis