Festool

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 2383

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 2383

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Festool gereedschap kopen bij Gereedschappelijk

Festool is door zijn productie van veilig en milieuvriendelijk gereedschap hèt merk voor de allround bouwer, timmerman, afbouwer, meubelmaker, interieurbouwer, renovatie specialist en schilder. Festool focust op de belangen van de consument: veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan dus bovenaan het lijstje van Festool. Dit zie je terug in al het Festool gereedschap en daarmee onderscheidt het merk zich van andere merken.
Ben je als professioneel vakman dus op zoek naar het meest geschikte gereedschap voor je klus, dan ben je voor je Festool gereedschap en Festool machines bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Festool

Festool focust zich op het ontwerpen van systeemgericht gereedschap. Hiermee begon het bedrijf in 1925, toen het werd opgericht in Duitsland. In 1927 produceerde het bedrijf de eerste draagbare Festool kettingzaag en vanaf dat moment is het bedrijf enorm gaan groeien. Op dit moment is Festool een goedlopende multinational met tientallen vestigingen wereldwijd. Festool staat bekend om het produceren van systeemgericht gereedschap met goede stofafzuiging, waarbij wordt gedacht aan en gefocust op milieu, ergonomie en veiligheid. Het Festool gereedschap is dus uitermate geschikt voor het werk in een omgeving, waar het schoon en veilig moet zijn, zoals in een huis of werkplaats. Daarnaast levert het merk veel soorten Festool schuurmiddelen en een groot aantal Festool opbergmaterialen zoals Festool systainers, Festool boxen en kleinere producten, zoals organizers, inzetbakjes en andere Festool accessoires.

Festool assortiment

Het Festool assortiment, zoals eerder vermeld, focust zich met name op het ontwerpen van systeemgericht gereedschap, hetgeen betekent dat de ontwerpen en producten van Festool zeer doordacht en innovatief zijn. De laatste tijd is de meeste innovatie te vinden op het gebied van accu gereedschap, wat het uitgebreide assortiment van Festool accu gereedschap verklaart. Deze accu lijn bevat met name geavanceerde Festool cirkelzagen en Festool schuurmachines, die onmisbaar zijn voor de echte vakman. Een belangrijk onderscheidend kenmerk van Festool is het op de markt brengen van uitgebalanceerde producten. Festool zal niet altijd als eerste een bepaald product uitbrengen, maar zodra het product uitkomt, is het voor de consument meteen duidelijk dat er een duurzaam, kwalitatief en innovatief ontwerp aan het Festool gereedschap is voorafgegaan. Dit maakt dat Festool zich onderscheidt van andere merken. Deze kenmerken van Festool maken dat de prijzen van deze producten meestal hoger liggen dan die van andere merken, maar je hebt zeker waar voor je geld bij de aanschaf van Festool gereedschap!

Festool dealer

Gereedschappelijk is een online Festool dealer van Festool gereedschap en Festool verbruiksartikelen. Dit betekent dat wij, als officieel dealer van Festool, je een breed assortiment Festool gereedschap kunnen aanbieden en een grote hoeveelheid informatie over het merk kunnen verstrekken. Ben je geïnteresseerd in de producten van Festool? Neem dan vooral een kijkje op onze website!

Festool kopen? Neem contact op met onze klantenservice

Wil je een product van Festool kopen? Heb je nog vragen over het merk Festool of twijfel je over je aankoop, aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar info@catapult24.com.