Repair Care

Repair Care

Repair Care geeft hout een tweede leven

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud.

Repair Care biedt een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt. Daarnaast biedt Repair Caregecertificeerde opleidingen aan in het behandelen van houtrot en -schade. Bovendien verzorgt Repair Care projectbegeleiding, geven ze advies en zijn ze een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Repair Care is wereldwijd actief en bovendien marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland. Gereedschappelijk is geauthoriseerd dealer van het zeer hoogwaardige Repair Care-assortiment  

Producten 1-24 van 52

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Repair Care, meer dan houtherstel en -onderhoud

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. In meer dan 30 jaar zijn ze uitgegroeid tot een totaalleverancier van duurzame oplossingen voor onderhoud en reparatie. Velen kennen Repair Care van de kwalitatieve reparatieproducten, maar Repair Care doet meer. Veel meer.

Zo leiden ze jaarlijks meer dan tweeduizend vakmensen op in Nederland, Engeland en Duitsland in het behandelen van houtrot en -schade. Ook in projectbegeleiding zetten ze de toon. Dankzij verregaande specialisatie Repair Care faalkosten daadwerkelijk terug te dringen en zorgen ze voor (financiële) grip op projecten. Of het nu gaat om traditioneel aanbestede opdrachten of RGVO. Initiatieven voor ketenintegratie ondersteunen ze dan ook met volle overtuiging. Maximale duurzaamheid voor een betaalbare prijs is tenslotte alleen haalbaar via goede samenwerking. Repair Care is dan ook een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties.

Professionaliteit staat bij Repair Care hoog in het vaandel. Binnen alle lagen van de organisatie. Bij Repair Care werken mensen met verstand van zaken. Daarnaast hebben ze samenwerkingsverbanden met onder andere brancheorganisaties en groothandels. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat ze door de hele markt als autoriteit worden gezien. Maar al denken ze groot, de mensen van Repair Care staan met beide benen op de grond. Opdrachtgevers, uitvoerenden en relaties kennen Repair Care als een toegankelijke club mensen. Even overleggen over de toepassing van een product of over de aanpak van een project? Eén telefoontje en het is geregeld. Als het even kan, springen ze diezelfde dag nog in de auto om het werk met eigen ogen te bekijken. WIj als relatie van Repair Care waarderen dat, en daar halen wij weer voldoening uit. Want hard werken en successen delen doe je sámen. Zo zetten ze samen in op een perfect eindresultaat.