Accu Boorhamer

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 83

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 83

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Accu Boorhamer

Van een schilderij ophangen tot een complete verbouwing: een elektrische boormachine is een onmisbaar stuk gereedschap voor vrijwel elke doe-het-zelf'er en professional. Er bestaan verschillende soorten boormachines, zoals een gewone boormachine, een klopboormachine en een boor- en breekhamer. In deze catagorie vindt u accuboorhamers.Het grote voordeel van accu's is dat ze niet afhankelijk zijn van gefixeerde energiebronnen, zodat u uw accuboormachnine altijd en overal kan gebruiken.

Vermogen

Let bij het uitzoeken van uw nieuwe accuboorhamer vooral op het vermogen. Een hoger vermogen zorgt voor meer kracht, maar een hoger vermogen betekent ook een grotere omvang. Het is zaak een compromis te maken tussen een hoge kracht en een hoge mate van handzaamheid.

Handzaam

Een accu boorhamer is over het algemeen zeer licht en relatief klein. Dit betekent dus dat een accu boorhamer erg makkelijk in het gebruik is, Daarnaast zorgt dit handzame formaat ervoor dat u uw accu boorhamer altijd gemakkelijk kan meenemen.

Extra's

Voor de meeste accu boorhamers kunt u een aantal extra's bestellen, hieronder vallen: een draaibare handgreep: voor meer grip op de boorhamer.
een koffer: voor transport, opslag en veiligheid worden accou boorhamers in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard kunststof of sommige luxere modellen zelfs van aluminium. De koffer zit niet altijd standaard standaard bij de accu boorhamer.
Boortjes: bij een boorhamer zitten vaak een aantal soorten boortjes. Deze zijn echter vaak van vrij lage kwaliteit, het is daarom ten zeerste aan te raden losse setjes boren te kopen.
Accu´s, bij de meeste accuboormachines zit al een tweede accu, soms is een derde extra accu ook nog wel prettig, daarom verkopen wij ook losse accu´s en acculaders.
Accessoires: soms worden zelfs accessoires zoals pluggen, schroeven en schroefbitjes meegeleverd. Wij verkopen deze accessoires uiteraard ook los.

Merken

Gereedschappelijk verkoopt accu boorhamers van gerenommeerde merken als Hitachi, Panasonic en Makita.