Fischer

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over Fischer

Fischer is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van bevestigingen, zeker waar het de kunststof bevestigingen betreft heeft fischer een naam hoog te houden.

Een voorwaarde om deze positie te behouden en verder uit te bouwen is: innovatie. Innovaties met het oog op de gebruiker van de fischer producten, gericht op gebruiksgemak en veiligheid. 

Fischer Producten

Sinds jaar en dag is Fischer bekend om zijn verschillende pluggen, er zijn vele imitaties en andere fabrikanten die pluggen maken. Er is echter maar een leverancier van pluggen die zoveel betrouwbaarheid en service geven op hun bevestiging. Wie er een spaanplaat kopen wil, of een schroeven pluggen koffer is bij Festool op het juiste adres. 

Naast de pluggen van Fischer, levert Fischer ook schroeven en chemische ankers. Gereedschappelijk kan je samenspraak met Fischer maar ook door eigen kennis en ervaring altijd het juiste product voor de juiste bevestiging leveren. Een Fischer plug gaat niet zomaar kapot.

Fischer Assortiment 

Het assortiment van Fischer bevestiging en montage producten is erg groot. Van de simpele 6mm plug tot de meest uitgebreide en complexe chemische verankering. Voor het hele assortiment kennen we de gebruikstoepassing en hebben voor elke montage klus een oplossing. Komen wij er zelf niet uit dan staan er voor ons altijd nog de Fischer specialisten voor ons klaar die ons en jou verder helpen met je project. Daarom zijn Fischer en Gereedschappelijk zo'n mooie combinatie. Ook is er een schroeven en pluggen koffer bij Fischer, zoals gezegd.

Gereedschappelijk is trots om al jaren Fischer dealer te zijn en hoogwaardige bevestigingsmaterialen te kunnen leveren.

Kijk voor het meer dan volledige assortiment een op de site van Fischer en voor ons aanbod op onze steeds groter wordende Fischer merken pagina.