Metabo

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 718

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 718

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Metabo

Metabo verkoopt al sinds 1932 machines in Nederland. Metabo Nederland werd echter pas in 1982 opgericht.
Tegenwoordig werken er in Breukelen meer dan 35 mensen bij Metabo Nederland. Het leuke is dat men in Breukelen nog veel oude machines hebben staan, die laten zien aan welke producten en machines Metabo de basis heeft gestaan. De schaafmachine maar ook de hand boorschroevendraaier is een ontwikkeling van Metabo. Metabo staat ook voor Metal Bohrdreher de uitvinding van Albrecht Schnizler uit de plaats Nurtlingen in Duitsland.

Ondertussen is Metabo overgenomen door het Japanse Hitachi Powertools, waardoor ze nu gezamelijk alle tijd en mogelijkheden kunnen steken in de ontwikkeling van de producten.

Motto

Vroeger was het genoeg om goede machines te maken, tegenwoordig wordt alles daar om heen steeds belangrijker, aldus Metabo. Metabo is daarom ook continu bezig haar service op een hoger plan te brengen. Dat doen ze samen met hun dealers als Gereedschappelijk die steeds weer proberen om Metabo op een hoger plan te brengen met service en kwaliteit.

Producten

Het gereedschap van Metabo worden overal ter wereld gebruikt, van de hitte van de tropen tot de kou van de noordpool. In deze gebieden is het nog belangrijker dan hier dat je altijd op je gereedschap kunt vertrouwen. De machines van Metabo zijn dus ook zeer betrouwbaar. Metabo produceert onder andere diverse zagen, accuboormachines, pompen, heggenscharen en slijpmachines.

Ondertussen is Metabo een serieuze speler geworden op het accu gebied. Metabo is van oudsher goed vertegenwoordigd in de indutrie met haar haakse slijpers, nu krijgen ze door het uitgebreide pakket aan accu machines en geintegreerde stofzuigsystemen, steeds meer voet aan de grond in de bouw.

Al sinds jaar en dag is Metabo voorloper op het Li-ion accu gebied en daarbij steeds voorloper op het aantal Amperes die men kan stoppen in een 18 of 36 Volt accu. Gereedschappelijk is levernacier van het volledige assortiment van Metabo en steeds als dealer op de hoogte van alle nieuwste producten en innovaties. Door regelmatig beursbezoek van ons en de afspraken in Breukelen en Duitsland en de vertegenwoordiger blijven steeds bij.

Accessoires

Zonder het juiste toebehoren ben je zelfs met de beste gereedschappen nergens, Daarom levert Metabo ook de beste accessoires, zoals diamantboren, schuurmiddelen, boor- en schroef-bitjes en de nieuwste accutechnologie.

Kijkt u ook eens op de mooie site van Metabo. http://www.metabo.nl/

Heb je nog vragen over een toepassing van een Metabo machine of toebehoor en je komt deze niet tegen op de webshop van Gereedschappelijk bel of mail ons dan;

  • NL: 053-8508424
  • BE: 02-4010595
  • Mail: info@gereedschappelijk.nl