Gereedschap Kadobon

Gereedschap Kadobon
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gereedschapsbon of cadeaubon kopen van Gereedschappelijk

Is het weer tijd voor een feestje? Viert een van de buren zijn verjaardag? Gaat een collega met pensioen? Staat Vaderdag weer voor de deur? Of gaat er misschien iemand verhuizen, maar heb je  geen idee wat je moet te kopen? Geen nood, je zoektocht stopt hier: bij de Gereedschappelijk cadeaubon. Op gereedschappelijk.nl wordt een grote hoeveelheid producten aangeboden, waaronder diverse soorten apparatuur, kleding en accessoires, oftewel: de Gereedschappelijk kadobon is geschikt voor iedereen: man of vrouw, groot of klein, jong of oud! Maar waarom zou je voor Gereedschappelijk kiezen en wat kun je nu met zo’n waardebon?


Een kadobon, maar waarom van Gereedschappelijk?

Bij Gereedschappelijk wordt het totaalpakket aangeboden. Zo kun je er terecht voor accu- en elektrisch gereedschap, maar ook voor de nodige onderdelen en accessoires. Via de overzichtelijke webwinkel kunnen de ontvangers van de Gereedschappelijk voucher gemakkelijk een product uitkiezen, waaraan zij de gereedschapsbon kunnen besteden. Doordat de ontvanger zelf onbeperkt de tijd heeft om een product uit te kiezen, geef je altijd het perfecte cadeau! Als dealer van veel gereedschap merken, biedt Gereedschappelijk het beste gereedschap aan voor een scherpe prijs. Gereedschappelijk focust zich niet alleen op producten van de grote merken, maar ook op gereedschap van kleine merken, voor de echte gereedschapskenners. Kortom: met de cadeaubon van Gereedschappelijk kan de ontvanger alle kanten op en scoort hij/zij de beste deals!


Gereedschapsbon van Gereedschappelijk: wat kun je ermee?

De Gereedschappelijk waardebon kan besteed worden aan alle producten die verkrijgbaar zijn via onze gereedschap webwinkel, niet alleen op gereedschappelijk.nl, maar ook op gereedschappelijk.be. De gereedschapsbon kan onder andere worden gebruikt voor het aanschaffen van professioneel elektrisch gereedschap van diverse, grote merken, zoals HiKOKI, Makita, Bosch, Festool en DeWALT. De cadeaubon wordt bijvoorbeeld niet beschouwd als een Festool cadeaubon, maar kan worden gebruikt voor de aanschaf van producten van verschillende merken. Daarnaast biedt Gereedschappelijk werkkleding en accessoires aan; onmisbaar voor de échte vakmannen en -vrouwen! 


Cadeaubonnen van verschillende bedragen!

De cadeaubonnen van Gereedschappelijk zijn verkrijgbaar in zeven verschillende bedragen. Je kunt via onze webwinkel kiezen voor een kadobon met een tegoed van 20, 25, 30, 35, 40 en 50 euro. Ook is het mogelijk een gereedschapsbon aan te schaffen, waarbij het bedrag zelf mag worden bepaald. Deze waarde moet tussen de 20 en 50 euro liggen.


Een waardebon van Gereedschappelijk: wat kun je verwachten?

De gereedschapsbon is te gebruiken bij elke aankoop bij ons uit de webwinkel, maar moet om technische redenen wel in één keer besteed worden. Ook is de Gereedschappelijk kadobon niet geheel of gedeeltelijk inwisselbaar voor (contant) geld. De Gereedschappelijk waardebon met een bedrag exclusief btw wordt na ontvangst van betaling voor je gemaakt. Wij sturen de cheque met envelop uiterlijk de volgende werkdag naar je op.


Een gereedschapsbon, het perfecte Vaderdag cadeau!

Is het binnenkort weer Vaderdag, maar heb je geen idee wat je voor je vader moet kopen? Houdt je vader van klussen of werkt hij graag in de tuin? Dan ben je bij Gereedschappelijk aan het juiste adres en is onze waardebon een perfect cadeau voor jouw vader! Daarnaast kun je op onze gereedschap webwinkel ook stoere (werk)kleding vinden in verschillende kleuren en maten, voor het geval je vader even niets te klussen heeft.


Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Heb je nog vragen of is iets onduidelijk, aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar [email protected].