Gaspatronen

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Gaspatronen kopen?

Wanneer je veel met gasschiethamers, gasnageltackers en andere pneumatische apparatuur werkt, zul je gaspatronen nodig hebben. Deze gaspatronen bevatten vaak een mengsel van propaan en butaan, daarnaast is hier is nog een smeermiddel aan toegevoegd om je apparatuur zo lang mogelijk mee te laten gaan. In ons assortiment hebben wij van diverse A-merken zoals DeWALT, Makita, Tjep, Spit en Paslode gaspatronen. Wij hebben een gevarieerd assortiment, zodat wij de beste opties voor je apparatuur kunnen leveren. Overigens is het voor de werking van pneumatische apparatuur beter als je de bijbehorende patronen gebruikt.

Een groot deel van onze gaspatronen wordt per stuk of per twee stuks verkocht. Maar daarnaast hebben wij ook aanbiedingen waarbij je niet alleen de gaspatronen krijgt maar ook iets extra’s ontvangt in de vorm van een set bijbehorende spijkers of nagels. Gas patronen kunt u dus het beste kopen bij Gereedschappelijk!

Gastackers

Pneumatische apparatuur zoals gasschiethamers en gastackers kunnen ook gebruikt worden voor veel verschillende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het bouwen van een schutting,het plaatsen van gipsplaten of het opbouwen van een houtskelet. Een ander voordeel van pneumatische apparatuur zijn de kosten, aangezien de prijs van spijker- en gaspatronen lager is dan die van losse spijkers. Naast efficiëntie en lagere kosten schiet een gasschiethamer of gastacker elke spijker even diep in het materiaal. Dit zorgt ervoor dat je een constanter resultaat krijgt. Aangezien ons assortiment bestaat uit A-merken, weet je dus zeker dat je kwaliteit krijgt.

All season gas patronen kopen?

Ons assortiment bevat ook de Tjep all season gaspatronen. Hiermee kan je in alle weersomstandigheden werken. Deze gaspatronen werken namelijk bij elke temperatuur waardoor je niet wordt tegengehouden door kou of regen. Tjep all season gaspatronen werken op DeWALT, Makita, Paslode en natuurlijk Tjep gastackers. Als je niet gebonden bent aan de all season gaspatronen, dan hebben we bij Gereedschappelijk een nog groter aanbod van andere A-merken zoals DeWALT, Makita, Spit en Paslode gaspatronen.

Andere toebehoren

Via onze website verkopen wij natuurlijk ook veel nevenproducten. Denk hierbij aan spijker en nagel patronen. Deze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar van de A-merken die je van ons gewend bent zoals DeWALT, Haubold, Paslode, Spit en Tjep. Deze leveren wij in verpakkingen van 1000 tot wel 9750 stuks, zodat je niet snel misgrijpt tijdens je werkzaamheden.

Advies nodig bij het kopen van gaspatronen?

Wil je gaspatronen kopen maar weet je niet welk soort de juiste is voor je apparatuur? Of weet je al wat je wilt, maar heb je nog vragen over het product? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice! Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer 053-850424 of mail naar [email protected].