MAX

Wat is Max gereedschap?

Max gereedschap is een online gereedschap merk van allerlei soorten gereedschap waarvan de producten voortdurend in ontwikkeling zijn. Het merk Max heeft verscheidene producten in het assortiment, zoals een Max vlechtmachine met bijpassend Max vlechtdraad en Max accu, maar ook Max verlengstukken. Max staat onder andere ook bekend om zijn spijkertackers, maar vooral om de bekende Max betonvlechter. Binnen het bedrijf dat achter het merk Max schuilt, heerst een innovatieve gedachtegang en dit ziet u dan ook terug in de kwaliteit en ontwikkeling van het gereedschap.

Voor Max vlechtmachines ben je bij Gereedschappelijk op het juiste adres.

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Max gereedschap, Max vlechtmachine kopen

Max gereedschap is een kwaliteitsmerk waar hoogwaardige gereedschap producten worden aangeboden tegen eerlijke prijzen. Max gereedschap is er voor de professional, maar ook voor de doe-het-zelver. Het bedrijf Max is onder andere gespecialiseerd in de Max vlechtmachine, dus wilt u een vlechtmachine kopen, dan heeft Gereedschappelijk de beste Max vlechtmachine voor u in het assortiment! Max staat bekend om zowel zijn vlechtmachines, maar ook om de bijpassende Max accessoires. Binnen het merk Max heerst een cultuur die uit is op innovatie, dit ziet u dan ook zeker terug in de gereedschappen. Dus wilt u een vlechtmachine kopen? Dan is Gereedschappelijk het ideale verkooppunt voor u!

Max producten; de Max rebartier rb398!

Het bekendste product dat Max in het assortiment heeft en wij als Gereedschappelijk aan u aanbieden, is de Max rebartier rb398. Dit is een nieuw betonijzer vlechtapparaat uit het assortiment van Max en staat ook wel bekend als de Max rebartier.  Dit is een goed uitgebalanceerd apparaat met een instelbare binding en een vibratie van 1.9 m/s². Een ander bekend Gereedschappelijk product uit het assortiment van Max is de Max accu voor de Max rebartier. Dit is een accu voor de betonijzer vlechtmachine. 

Max accessoires

Max biedt via de website van Gereedschappelijk een aantal Max accessoires aan die bij de Max vlechtmachines (Max betonijzer vlechtmachines) passen. Wij noemen hier het beton vlechtdraad voor de Max rebartier of de Max rebartier rb398. Daarnaast is er ook het Max verlengstuk.  Dit is het originele verlengstuk en is geschikt voor de RB215, RB395, RB397, RB515 en RB655. 

Wilt u advies bij het kopen van Max gereedschap?

Max gereedschap kopen? Gereedschappelijk heeft behoorlijk wat keus en daarom kan het zijn dat u niet precies weet welk Max gereedschap of accessoire van Max u het beste kunt kopen. Dan helpen de medewerkers van Gereedschappelijk u natuurlijk graag! Al onze productspecialisten gaan geregeld op training bij Max en laten zich dan bijpraten over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Op deze manier zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de verschillende soorten gereedschappen en accessoires van Max, maar weten we ook precies welk product voor u het meest geschikt is!

Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen zijn of ondervindt u problemen met het online bestellen of kiezen van uw Max  gereedschap? Bel dan tijdens openingstijden naar 053 8508424 of stuur een WhatsApp naar nummer 06 - 15 22 34 00. Mailen kan ook altijd: [email protected]