Motordoorslijper

Motordoorslijper kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Motordoorslijper uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Motordoorslijper, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Motordoorslijper het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Motordoorslijper.
  • Alle A-merken Eurom, Makita, DeWALT, HiKOKI, Stihl leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Motordoorslijper en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Motordoorslijpers

De motordoorslijpers, welke vakman kent ze niet. Ab-so-luut onmisbaar op de bouwplaats. De motordoorslijpers die gereedschappelijk levert zijn van uitstekende kwaliteit. De naam van de motordoorslijper verklapt al een beetje wat die kan. Objecten doorslijpen, en dat doet die goed. Bij Gereedschappelijk hebben we enorm veel verschillende motordoorslijpers met allerlei verschillende vermogens en wattages. Let bij de keuze van de motordoorslijper kopen dus goed op welke u neemt. Zo heeft de Makite motordoorslijper bijvoorbeeld een ander vermogen dan de Hitachi doorslijper. 

Een motordooslijper is ideaal voor het doorslijpen van beton, gewapend beton, dakpannen, klinkers en bouwmateriaal,
met diamantschijven van 300mm, 350mm en 400mm. Ook deze heeft Gereedschappelijk in het assortiment.

Veiligheid

Motordoorslijpers kunnen best een gevaar meebrengen, daarom is het zeer aan te bevelen te zorgen voor een goede handbescherming. Let goed op wanneer u dingen doorslijpt!

Accu's

Helaas hebben accu's voor de motordoorslijpers niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u altijd door blijven werken met uw accu motordoorslijpers.

Merken

Gereedschappelijk werkt alleen met gerenomeerde A-merken motordoorslijpers. Hieronder vindt je onze merken:

 
 

Levertijden

In principe kunnen wij (uitzonderingen daargelaten) Alle producten binnen 48 uur leveren. Mocht er iets misgaan met de levering van de motordoorslijper laten wij het je direct weten.

Hulp

Het assortiment grasmaaier dat we voeren bij Gereedschappelijk gaat van prima betaalbaar naar redelijk duur geprijsd. Zoals altijd alle waar voor je geld. Dus wil je een motordoorslijper kopen maak dan aan de hand van het kostenoverzicht de beste keuze. Naast de aanschafprijs is het vermogen ook belangrijk. Mocht je er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk je altijd helpen bij je keuze welke motordoorslijper het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op: