Eibenstock

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 78

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 78

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Eibenstock 

Duitse onderneming die al meer 90 jaar lang kwaliteitsgereedschap levert. In 2019 is het 100 jaar geleden dat men in het Duitse plaatje Eibenstock begonnen is met het maken en ontwikkelen van Gereedschap. Ondertussen is de firma Eibenstoch uitgegroeid tot een van de leidende Duitse fabrikanten op het gebied van mixers en diamant gereedschap. Er wordt in Eibenstock nog erg veel ontwikkeld en geproduceerd. Het is niet alleen dat Eibenstock voor zichzelf fabriceert maar ook voor de merken

Je weet dus dat de kwaliteit van Eibenstock gereedschap goed zit. Ook de Eibenstock onderdelen staan goed bekend, wie een nieuw zaagblad nodig heeft voor zijn Eibenstock diamantboormachine kan niet klagen over de service. Veel Eibenstock motoren en diamantmachines vinden hun oorsprong in het mooie Eibenstock.

Eibenstock gereeedschap

Denk bij Eibenstock gereedschap aan:

Alle machines zijn even hoogwaardig als innovatief. Het zal niet vaak voorkomen dat een Eibenstock machine je tijdens een klus in de steek laat, puur en alleen omdat de hoogste kwaliteit geleverd wordt. Het is niet alleen zo dat Eibenstock gereedschap het alleen van haar kwaliteit moet hebben. Ook de service van Eibenstock is uitstekend. De reparatie en garantie afdeling van Eibenstock weer zeer accuraat en coulant. Omdat men altijd wil dat een klant tevreden is met zijn Eibenstock machine.

Eibenstock en Gereedschappelijk

Gereedschappelijk is een van de weinige leveranciers in Nederland die direct bij de fabriek de trainingen heeft gevolgd en daarbij volledig op de hoogte is van het assortiment van Eibenstock en inhouse kennis heeft. Gereedschappelijk is al meer dan 10 jaar trouwe leverancier van Eibenstock gereedschap. Voor ons is Eibenstock gereedschap een synoniem voor kwaliteit. 

Kijk ook eens op de site van Eibenstock: https://www.eibenstock.com/de/produkte