Reviews & klant-ervaringen

Sloegen we de spijker op z'n kop?

Wat onze klanten over ons zetten, dat maakt ons heel veel uit! We zetten ons vol enthousiasme en passie in voor al onze klanten. Om te zien of we op de goede weg zijn vragen we feedback en reviews van onze klanten via diverse kanalen. 

Deze vraag laten we door onafhankelijk reviewbureau Kiyoh stellen aan klanten die iets bij ons gekocht hebben. Let wel, Kiyoh publiceert elk review van elke klant die iets over ons wil zeggen. Geen uitzonderingen, geen trucs, gewoon puur en eerlijk!

Wat onze klanten over ons zeggen, maakt ons dan ook blij en best een beetje trots.

Ons motto: "An 't werk. Op naar de volgende goeie review!"

Dit zijn de recentste Kiyoh reviews

Kiyoh Reviews

01 Feb 2024
Slecht

Je krijgt geen recatie, informatie over levering is zeer slecht, als je belt wordt de telefoon niet opgenomen, kan alleen maar adviseren koop j=hier niet.

Rob
25 Jan 2024
Snel geleverd, goed kunnen volgen

Vanuit de webshop een prima ervaring. Product was alleen wel gedeukt, hierdoor paste het niet. Ik heb het zelf snel uitgedrukt, leek me sneller dan terugsturen. DHL zet het midden voor de voordeur in het zicht terwijl we er niet zijn. Dit lijkt me niet helemaal de bedoeling.

Ramon
23 Jan 2024
Voldoet aan verwachting.

Sterk en licht materiaal. Voldoet zeker voor ze klusser!

Jordy
09 Jan 2024
Geen bestelling ontvangen

Geen bestelling ontvangen, op 19dec2023 geplaatst. Geen mailcontact mogelijk, er komt geen reactie op maild. Bestelling op 09jan2024geannuleerd, hopelijk krijg ik mijn geld nog terug.

Madelon
06 Jan 2024
toppers

geweldig hoe makkelijk deze bestelling is gegaan en de behandeling hierbij

bert
22 Dec 2023
snelle levering

Keurig de volgende dag al geleverd en stevige verpakking. Werkt prima maar de gebruiksaanwijzing is te summier. Moet veel zelf uitzoeken. Zit nog een onderdeel (spuitsteel) bij waarvan ik geen idee heb hoe en waar deze aangesloten moet worden. De ronddraaiende borstelreiniger is lekker wendbaar en de lange spuitslang is ideaal.

E
21 Dec 2023
goed gedaan

duidelijke uitleg. optijd besteld en netjes volgens afspraak geleverd.

Ronald
19 Dec 2023
goed gereedschap.besteld=snel geleverd

super snel geleverd.

Richard
17 Dec 2023
Het is gewoon top

Product is goed en de levering ook geen klachten

Piet
14 Dec 2023
prima

Snel geleverd helemaal content. Alleen wel jammer dat ik geen bericht van DHL heb ontvangen dat ze de bestelling kwamen afleveren.

Rene
14 Dec 2023
ging prima!

vlot besteld / vlot binnen

Peter
13 Dec 2023
Gewoon professioneel en goed

Groot assortiment en redelijk snel geleverd

Dave
13 Dec 2023
Niet naar verwachting

Als je een machine adverteert met een foto van Gratis Accu, dan vind ik het vreemd als deze er niet bijzit. Mail gestuurd en geen enkele reactie.

Anno
13 Dec 2023
Snelle levering

Mijn bestelling kwam 3 dagen later al binnen . Ik had nog wat vragen en heb toen ff gebeld naar gereedschappelijk . Deze stonden mij vriendelijk te woord en hebben mijn vragen goed beantwoord. Dus alles super gegaan . Gr kees

Kees
13 Dec 2023
goede prijs

De prijs was veel lager dan bij de andere webshops. Wat wel jammer is, als je een Makita toestel koopt in koffer, is het een "zelf" samengesteld geheel. Dwz typenummer en foto vh toestel ontbreken op de koffer. Jammer want heb een 15 tal machines en dan wordt het moeilijk dingen terug te vinden als het gewone " blauwe" koffers zijn zonder enige opdruk. (heb dit al meerdere keren gehad bij een aankoop bij Toolnation)

Jan