Slagmoersleutel en Slagmoeraanzetter kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Slagmoersleutel en Slagmoeraanzetter uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Slagmoersleutel en Slagmoeraanzetter, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Slagmoersleutel en Slagmoeraanzetter het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Slagmoersleutel en Slagmoeraanzetter.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Festool leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Slagmoersleutel en Slagmoeraanzetter en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Slagmoersleutel & slagmoeraanzetter

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 24

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 24

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

230 Volt Slagmoersleutel & slagmoeraanzetter

De slagmoersleutel op 230 Volt netstroom is een veel gebruikte machine in de industrie en montage! Gereedschappelijk is dealer van vele merken op het gebied van electrische slagmoersleutels van oa Makita, Hitachi, DeWalt, Metabo en Bosch. Zo is er voor iedere klus wel een geschikte slagmoersleutel bij Gereedschappelijk.

Slagmoersleutels worden veel gebruikt in de installatiewereld en autoindustrie, je ziet ze echter steeds vaker verschijnen op de bouw. De kracht van een slagmoersleutel is nog eens groter als die van een slagschroevendraaier. De slagmoersleutel op stroom wordt veel gebruikt in de industrie, montage en garages. De kracht van de slagmoersleutels wordt steeds hoger terwijl de prijs aangenaam klein blijft.

Naast de slagmoersleutels op netstroom zijn er nog slagmoersleutels op accu en slagmoersleutels op lucht. De slagmoersleutels zijn steeds vaker een goed alternatief voor degene op netstroom, qua kracht en handzaamheid doen ze niet onder voor de electrische variant.

De slagmoersleutel op lucht is echt voor de krachtige toepassingen en maken zonder problemen elke moer of bout los. Banden wisselen van banden van trucks of het in elkaar zetten van zwaarlast projecten, alles mogelijk met een slagmoersleutel met half duims 3/4 duims en groter.

Veiligheid

Het klinkt logisch maar de veiligheid van uzelf en uw omgeving zijn het belangrijkste. Slagmoersleutels kunnen bij onjuist gebruik levensgevaarlijke machines zijn. Lees daarom altijd eerst het handboek en laat machines nooit liggen in de buurt van kinderen of onbevoegden.

Merken

Gereedschappelijk is dealer en leverancier van de slagmoersleutel van kwaliteitsmerken zoals:


Accu

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kunt u altijd door blijven werken met uw accuslagmoersleutel.

Resultaat

Bij Gereedschappelijk hebben we veel slagmoersleutels in verschillende wattages. Ook hebben onze slagmoersleutels verschillende toerentallen en kunnen ze veel verschillende bouten en moeren aandraaien. Dit zorgt er voor dat de slagmoersleutels veel opties hebben, hiermee kunt u met bijvoorbeeld 1 Hitachi slagmoersleutel veel verschillende klussen doen, uitermate geschikt dus voor de vakman.

Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk is er natuurlijk veel keuze uit slagmoersleutels, dus wilt u weten welke slagmoer sleutel geschikt is voor uw klus geschikt is kunt u altijd bellen. De medewerkers van Gereedschappelijk staan klaar om u te helpen. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van het nieuwste elektrische slagmoersleutel, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Heeft u verder nog vragen stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zo kunnen wij u helpen de beste slagmoersleuten te kopen tegen de scherpste prijs.