Senco

Wat is senco?

Oorspronkelijk is Senco een Amerikaans bedrijf, maar inmiddels heeft het ook een stevige poot aan de grond in Europa. Het specialisme van Senco is bevestigingsoplossingen en daarbij richt het bedrijf zich op de ontwikkeling van innovatieve gereedschappen, bevestigingsmaterialen en accessoires. Met drie sterke merken – Senco, Expandet, InterDiamant – en producten die aan de hoogste normen en eisen voldoen, worden de verwachtingen van de klant vaak overtroffen. Als professional in de bouw maakt u gebruik van de beste Senco machines die u nooit in de steek laten. Senco is het merk voor iedere vakman en fanatieke klusser. Naast de verschillende Senco machines heeft het Senco ook nog de beste onderdelen in huis!

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Senco gereedschap kopen bij Gereedschappelijk

Binnenkort weer een klus en op zoek naar professionele bevestigingsmaterialen en/of bevestigingsmachines van de beste kwaliteit? Dan moet je Senco gereedschap kopen en ben je bij Gereedschappelijk, officieel Senco dealer, aan het juiste adres. Poppers Senco levert Senco onderdelen en Senco gereedschap, met name geschikt voor het bevestigen van materialen. Senco staat bekend om de productie van innovatieve en gebruiksvriendelijke producten van goede kwaliteit.

Poppers Senco

Poppers Senco, ook wel kortweg Senco genoemd, levert al jaren de beste bevestigingsmaterialen en het beste bevestigingsgereedschap. Zo staat Senco bekend om het leveren van handtackers, nagels, nieten en schroeven van hoge kwaliteit en produceert het bedrijf een groot aantal Senco onderdelen, Senco nagelpistolen en andere soorten Senco gereedschap. ‘Wij maken zwaar werk makkelijker’, is het motto van Senco. Vanaf het begin is Senco bezig geweest met het vinden van innovatieve oplossingen voor alledaagse uitdagingen op het gebied van bevestigingsklussen. Tijdens het vinden en toepassen van deze oplossingen, heeft Senco werkplaatsen over de hele wereld veiliger en efficiënter gemaakt. Dit maakt duidelijk dat Senco zich met name focust op de belangen van de vakmannen en vakvrouwen en dat het bedrijf dit erg belangrijk vindt. Heb je dus Senco gereedschap of Senco onderdelen aangeschaft? Dan ben je verzekerd van gebruiksvriendelijke producten!

Senco gereedschap bij Gereedschappelijk

Als Senco dealer, kan Gereedschappelijk je een groot assortiment Senco gereedschap aanbieden voor een goede prijs. Op onze webwinkel vind je Senco bandschroefmachines, Senco spijkermachines, Senco nietmachines, Senco tackers en Senco nietapparaten. Deze apparaten zijn geschikt voor het bevestigen van materialen en zijn van hoge kwaliteit. Voor het gebruik van deze machines zijn natuurlijk ook Senco onderdelen nodig als nagels, nieten, spijkers en schroeven.

Senco onderdelen bij Gereedschappelijk

Om Senco gereedschap te kunnen gebruiken heb je Senco tacker onderdelen en Senco onderdelen nodig. Van Senco leveren wij bandschroeven, asfaltnagels, gipsplaatschroeven, brads, afwerknieten, spijkers, stripnagels, nieten en stripspijkers. Deze Senco onderdelen zijn te gebruiken in combinatie met Senco machines. Zo’n Senco set is van zeer hoge kwaliteit en optimaliseert het gebruik, door de combinatie van twee producten van dezelfde klasse. Ben je dus op zoek naar bevestigingsmaterialen? Dan zijn de Senco producten van Gereedschappelijk iets voor jou!

Vragen over je Senco gereedschap? Neem contact op met onze klantenservice

Heb je nog vragen over de producten van Senco of Senco onderdelen, weet je niet welk product je het beste kunt gebruiken voor je klus of twijfel je over je aankoop? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons altijd bellen op 053 - 850 84 24, je kunt appen naar 06 - 15 22 34 00 en/of mailen naar [email protected]