Arbortech

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 17

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 17

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Arbortech speciaal gereedschap voegenzaag

Het Australische Arbortech is innovatief marktleider in de specilistische machines voor hout en steen.

Arbortech staat bekend om zijn slimme innovaties, speciaal voor de vakman. Speciale machines om het werk niet alleen lichter te maken, maar ook sneller en medisch verantwoord. Denk bij een Arbortech zaag zit u altijd goed, dat mag duidelijk zijn. De specialist werkt graag met Arbortech gereedschap. Arbortech maakt onder andere:

Arbortech voegenzaag

Al weer enige tijd geleden heeft Arbortech naast de vele houtinnovaties de Arbortech AS170 alleszaag op de markt gebracht om vooral voegen en stukken uit steen te kunnen zagen. De Arbortech voegenzaag is een van de besten in zijn soort. Deze voegenzaag wordt gebruikt door zowel de doe-het-zelf klusser en de absolute professional. Deze Arbortech AS170 is compleet, en enorm geliefd onder de professional. De Arbortech AS170 is voorzien van:

  • - Vijf verschillende zaagbladen
  • - Unieke zaagbeweging voor omslachtige manoevres
  • - Verminderde stofbeweging 
  • - Uniek systeem voor verhoogde veiligheid

De messen van deze machine alleszaag AS170 zijn zo vervaardigd dat door de speciale beweging de machien als mes in de boter door de stenen gaat. 

Gereedschappelijk is ondersteunt door Klop Innovations officieel dealer van de Arbortech producten. Voor het hele assortiment kijk je bij ons op de site.

Tevens heeft Klop nog meer innovaties kijk maar eens bij Arbortech op de site!

Mocht u nog vragen over Arbortech hebben? Neem dan contact met ons op!

  • - NL: 053-8508424
  • - BE: 02 588 78 97
  • - Mail: info@gereedschappelijk.nl