Heteluchtpistool

Heteluchtpistool kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Heteluchtpistool uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Heteluchtpistool, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Heteluchtpistool het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Heteluchtpistool.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Festool leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Heteluchtpistool en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Heteluchtpistool

Een heteluchtpistool doet precies wat u bij zijn naam zou verwachten. Hij zorgt voor een sterke (vaak instelbare) stroom (zeer) hete lucht.

Toepassingen

Heteluchtpistolen zijn in het algemeen gemaakt om verf te verwijderen, maar zijn ook zeer geschikt voor andere toepassingen zoals stickers verwijderen, ski's waxen en ontwaxen, dierenkooien desinfecteren, de barbecue aan steken en nog veel meer.

Veiligheid

Een heteluchtpistool is niet zonder gevaar, hij wordt natuurlijk zeer heet. Daarom is het ten zeerste aan te raden (lange) brandveilige werkkleding te dragen wanneer u met een heteluchtpistool werkt. Daarnaast moet u ten allen tijde oppassen dat het apparaat niet in de buurt van grijpgrage kinderhandjes ligt.

Merken

Wij verkopen op het moment heteluchtpistolen van de volgende kwaliteitsmerken:

Levertijden

In principe kunnen wij (uitzonderingen daargelaten) alle producten binnen 48 uur leveren, zo ook onze heteluchtpistolen. 

Wilt u hulp of advies?

De keuze bij Gereedschappelijk in heteluchtpistolen is enorm. Daarmee kan het zijn dat u twijfelt over de juiste keuze. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de verschillende soorten heteluchtpistolen, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Stel u vraag dan ook zonder twijfel via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zie hier onze contactinformatie