Aggregaat

Aggregaat kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Aggregaat uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Aggregaat, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Aggregaat het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Aggregaat.
  • Alle A-merken Eurom, Makita, DeWALT, HiKOKI, Stihl leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Aggregaat en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Aggregaat

Een aggregaat is een door een motor aangedreven generator die wordt gebruikt voor het opwekken van elektrische stroom. Dit is natuurlijk ontzettend handig op de bouwplaats als er geen stopcontacten in de buurt zijn en u toch stroom nodig heeft. Of wanneer u voor uw bedrijf een noodaggregaat nodig heeft. Over het algemeen wordt een verbrandingsmotor gebruikt als aandrijfmotor. Deze loopt meestal op benzine. Gereedschappelijk heeft een uitgebreid assortiment van Aggregaten tegen scherpe prijzen.

Toepassingen

Aggregaten zijn zeer geschikt voor werk op afgelegen locaties, plaatsen waar het lichtnet geen stroom levert. Daarnaast zijn ze erg handig om achter de hand te hebben in geval van een stroomstoring zodat u altijd kan doorwerken.

Merken

Wij leveren op het moment aggregaten van de firma's:


Van deze A-merken hebben wij diesel aggregaat, gas aggregaat en benzine aggregaat. 

Veiligheid

Doordat de meeste aggregaten gebruik maken van een verbrandingsmotor is het ten zeerste af te raden een aggregaat in een afgesloten ruimte te plaatsen. Hierdoor zouden namelijk verbrandingsgassen kunnen ophopen en zorgen voor een zeer ongezonde situatie, daarnaast heeft een verbrandingsmotor ook verse lucht nodig.
Aggregaten kunnen erg warm worden, pas bij het verplaatsen of werken in de buurt van een aggregaat dus altijd goed op dat u zich niet brand.

Wilt u hulp of advies?

De keuze is enorm bij aggregaten. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de nieuwste aggregaten, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Heeft u nog verdere vragen aan ons, stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zo kunt u een goede generator kopen tegen een scherpe prijs.