HiKOKI

HiKOKI

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 413

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 413

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over HiKOKI

Met ingang van 1 april 2017 j.l. is Hitachi Koki Co., Ltd., de toonaangevende fabrikant van elektrische gereedschappen en medische apparatuur, overgenomen door K.K.R., één van de voornaamste investeringsmaatschappijen ter wereld. Door deze samenwerking is Hitachi Koki Co., Ltd. in staat haar activiteiten verder te optimaliseren en te investeren in organische groei en indien nodig acquisitie, om haar positie als wereldwijde en toonaangevende fabrikant te versterken.

Nieuwe merknaam
Hitachi Koki Co., Ltd., heeft dan ook bekend gemaakt dat met ingang van 1 juni 2018, de bedrijfsnaam zal veranderen in Koki Holdings Co., Ltd.
Het bedrijf zal haar volledige productlijn van elektrische gereedschappen, beter bekend als HITACHI en/of Hitachi Koki, onder de nieuwe merknaam HiKOKI (uitgesproken "hai-koh-ki") , met ingang van 1 oktober 2018, rebranden.

 Deze naamswijzigingen zijn in lijn met de ambitieuze internationale groeistrategie van het bedrijf, gericht op het waarborgen van duurzame groei en een verdere uitbreiding van het wereldwijde netwerk van Hitachi Koki in nu bijna 100 landen.

Hitachi was een dochtermaatschappij van het bekende Hitachi-concern, een van de grootste elektroconcerns van de wereld: 38 maatschappijen, 390 vestigingen en rond 325.000 medewerkers.

Al ruim 50 jaar vervaardigt Hitachi Koki elektrische gereedschappen.Deze worden door ca. 2500 medewerkers, in vijf moderne fabrieken geproduceerd. Hitachi heeft in Japan een marktaandeel van meer dan 40%.

De eerste Hitachi machine wordt in 1966 al geleverd in Nederland. Daarna in 1976 is Hitachi met zijn professioneel gereedschap gevestigd in Europa. Het kantoor van Hitachi Powertools Nederland is gevestigd in Nieuwegein. Van daaruit wordt ook het Belgische kantoor aangestuurd welke gevestigd is in Wemmel bij Brussel.

In 2016 heeft Hitachi Powertools het merk Metabo gekocht om samen betere producten te ontwikkelen en op de markt te brengen. In 2017 is het hele concern verkocht aan een investeringsmaatschappij in Amerika (KKR). Hierdoor gaan de Powertools van Hitachi een nog grote push naar voren krijgen op het gebied van kwaliteit, marketing en prijsstelling. Dat laat zich nu zien in de naams wijziging in HiKOKI.

Om de merknaam HiKOKI goed uit te kunnen spreken, gebruikt de nieuwe merknaam een kleine letter "i" in zijn eerste lettergreep en bevat het een impliciet cijfer "1";onze inzet om onze klanten Nr.1 producten te leveren, en het doel is om Nr. 1 marktleider van de wereld te worden.

Tot het HiKOKI concern behoren ondertussen, Hitachi Powertools (straks HiKOKI), Carat, Sankyo en Metabo.

Wat betekent dit voor u?
Naast merknaamsverandering verandert er verder niets voor uw business. Gedurende de afgelopen 70 jaar is Hitachi Koki in staat geweest om met zijn vermaarde geavanceerde technologieën, betrouwbare en innovatieve producten te produceren en dit blijft de basis voor het HiKOKI-merk. Per 1 oktober 2018 wordt de nieuwe merknaam zichtbaar in alle communicatie uitingen.

De accu's voor de machine blijven de zelfde zoals u deze nu al heeft, deze zullen alleen verder ontwikkeld worden, waardoor er meer machines en nog betere producten op de markt zullen komen. Het merk wordt hierdoor ook alleen maar beter en biedt jou nog meer mogelijkheden met je huidige Hitachi machinepark.

Ontwikkeling en innovatie

Door goed te luisteren naar de eindgebruiker en haar dealers en dat weer terug te koppelen naar de R&D afdeling van Hitachi Koki in Japan, weet Hitachi altijd de juiste machines te produceren en te ontwikkelen. De nieuwste technologieën zorgen dat die informatie vrijwel direct wordt verwerkt in de noviteiten die Hitachi op de markt brengt. Hoe klein of hoe groot die veranderingen ook zijn, ze zijn telkens afgestemd op de dagelijks veranderende wensen van de vakman. En op de basiseigenschappen die elke Hitachi machine in zich heeft: kwaliteit, veiligheid, prestatie en zeer lange levensduur. Constante uitbreiding van het assortiment zorgt dat de vakman elke klus aankan met een betrouwbare Hitachi en dat nieuwe markten worden betreden zoals de groenmarkt met het motoraangedreven Outdoor Power Equipment.

Producten

Hitachi powertools produceert gereedschap dat buitengewoon ergonomisch, praktisch en specialistisch,is en bovendien over een spectaculair uiterlijk beschikt  
producten zoals boorhamerscirkelzagen, oplaadbare lampen, heggenscharen, en kleding behoren tot het assortiment van HiKOKI/ Hitachi powertools.

De producten behoren tot de absolute AAA klasse en worden hoofdzakelijk door professionele klussers, bouw en industrie gebruikt. Tal van innovaties zijn afkomstig van het Hitachi/HiKOKI concern. Zijn het niet de innovaties van HItachi dan doet men er alles aan om de beste machine in haar klasse te meken en te leveren.

Zo zijn de haakse slijper, slagmoersleutels, slag schroevendraaiers, maar ook de boorhamer en breekhamers bekend om de grote kracht die ze in zich hebben. Met een HiKOKI/ Hitachi Powertools product ben je altijd zeker van grote klasse, service en betrouwbaarheid.

Garantie

Op alle machines van HiKOKI krijg je na online registratie ook de 3 jaar volledige garantie. Dat toont het grote vertrouwen dat HiKOKI heeft in haar producten en de betrouwbaarheid van de machines. Aanmelden voor de 3 jaar garantie kan heel eenvoudige via de website.

Levering

Gereedschappelijk is en blijft een zeer trouw partner van Hitachi Powertools en zal dat ook zijn van HiKOKI en zal ook hier aanwezig zijn op trainingen, innovatie bijeenkomsten en product voorstellingen in het binnen en buitenland. Door het HiKOKI concern op de voet te volgen in het binnen en buitenland, zelfs tot in Japan en Amerika, weten wij van Gereedschappelijk precies wat er gaat komen van HiKOKI. Zo zijn wij altijd in staat om altijd het laatste nieuwe product te leveren maar weten we ook heel goed welke machines er door HIKOKI geleverd worden, om zo voor een passend alternatief te zorgen. De liefde voor HiKOKI gereedschap bij Gereedschappelijk gaat erg ver en wij zullen dus alles in het werk stellen om de klant altijd tevreden te krijgen met HiKOKI Tools.

kijkt u ook eens op de site van Hitachi KOKI en KKR.