Powers

Wat is Powers bevestigings artikelen?

Powers Fasteners is, sinds 1921, een leverancier van verschillende bevestigingssystemen. Powers Fasteners komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Omdat de Powers producten door de jaren heen zeer geliefd zijn geworden, levert Powers Fasteners tegenwoordig niet alleen in Amerika, maar ook door heel Europa. Powers gereedschappen zijn van uitmuntende kwaliteit en zijn een perfecte toevoeging aan uw huidige gereedschap. Naast het Powers gereedschap levert Powers ook verschillende onderdelen en accessoires. Zo kunt u uw Powers gereedschap perfect ondersteunen. Door innovaties met het oog op gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit zijn de Powers Fasteners producten een geweldige aanvulling op uw huidige apparatuur. Powers is tegenwoordig onderdeel van DeWalt.

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Powers Fasteners

Powers Fasteners is sinds 1921 een grote naam  in de bevestigings industrie en is vandaag de toonaangevende leverancier van beton- en metsel ankers en bevestigingssystemen in Noord-Amerika. Powers heeft uitgebreide expertise op het gebied van engineering en productie in verschillende productgroepen, waaronder mechanische ankers, zelfklevende verankeringssystemen en aangedreven geforceerde toegangssystemen, zoals poeder-aangedreven en gas bevestigingssystemen. Powers Fasteners is vastbesloten om aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen of deze te overtreffen, door continue verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Stanley Powers

Powers Fasteners is sinds 2013 overgenomen door Stanley Black & Decker. Stanley Black & Decker heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 11 miljard dollar en is eigenaar van gerenommeerde merken als Stanley, DeWALT en Bostitch. Het bedrijf heeft Powers Fasteners overgenomen met als resultaat een compleet aanbod van toonaangevende producten. Dit betekent echter niet dat de Powers Fasteners producten verslechteren, integendeel. Stanley Black & Decker en Powers Fasteners kunnen hun krachten bundelen om nog betere gereedschappen te maken.

Powers producten

Wij leveren verschillende Powers producten. Powers gereedschap is van uitmuntende kwaliteit en is een perfecte toevoeging aan uw huidige gereedschap. Twee voorbeelden van Powers gereedschap die u bij Gereedschappelijk kunt aanschaffen zijn:

Powers gasschiethamer

De Powers gasschiethamer wordt standaard geleverd in een duurzame koffer samen met twee accu's, een acculader, oordopjes, veiligheidsglas en een verwijderaar voor vastgelopen nagels. De Powers Trak-it C5 is de  lichtste en kleinste schiethamer in zijn klasse. Hierdoor is hij enorm manoeuvreerbaar, hetgeen resulteert in minder vermoeidheid bij de gebruiker en een verbeterde ergonomie.

Met 112 joules heeft de Powers gasschiethamer een grote slagkracht, waardoor hij zelfs geschikt is voor schieten in het hardste beton. Een van de Powers gasschiethamers is de Powers Trak-It C5 gasschiethamer. Deze Powers gasschiethamer is ideaal voor de afbouw en algemene aannemerij.

Powers kitspuit

De Powers kitspuit wordt eveneens in een koffer geleverd met o.a. twee accu’s en een acculader. Het Powers draadloze accu spuitpistool met Li-Ion technologie is een voorbeeld van de klasse van Powers Fasteners.

Door de innovatieve kracht die het bedrijf kenmerkt, zal uw Powers gereedschap altijd veilig, krachtig en prettig zijn in gebruik.

Powers accessoires en Powers verbruiksartikelen

Naast de verschillende soorten Powers machines kunt u bij ons ook terecht voor Powers accessoires en Powers verbruiksartikelen. Deze accessoires zijn een perfecte aanvulling op uw Powers apparatuur. Zo kunt bij ons verschillende Powers spijkers, nieten en pluggen aanschaffen en Powers gas aanschaffen voor uw gasschiethamers. Er zijn nog enkele andere Powers accessoires en powers verbruiksartikelen, neem gerust een kijkje op deze pagina.

Powers dealer

Gereedschappelijk is de online Powers dealer voor al uw Powers gereedschap. U kunt verschillende Powers onderdelen bestellen en allerlei gereedschap van Powers kopen in onze Powers webshop. De liefde voor Powers gereedschap bij Gereedschappelijk gaat erg ver en wij zullen dus alles in het werk stellen om de klant altijd tevreden te stellen met de Powers producten.

Powers producten kopen?

Wilt u Powers producten kopen en komt u er niet uit? De keuze bij Gereedschappelijk is enorm. Daarom kan het zijn dat u niet weet welk Powers gereedschap het meest geschikt is voor u. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag bij het kopen van uw Powers producten. Alle productspecialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten van Powers en laten zich geregeld bijpraten over de verschillende Powers producten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de verschillende soorten Powers machines en Powers gereedschap, maar weten we ook precies welk Powers accessoire u het best kunt gebruiken! U kunt ons altijd om advies vragen bij het kopen van uw Powers producten.

Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen bij u opkomen of ondervindt u problemen bij het kopen van Powers gereedschap? Bel dan tijdens openingstijden naar 053 8508424. Verder kunt u ons WhatsApp-en (06 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected]