Powers

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 22

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 22

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Over Powers Fasteners

Powers Fasteners is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in het fabriceren en verhandelen van kwalitatieve verankerings- en bevestigingsproducten voor:

  • - beton
  • - metselwerk
  • - steen
  • - staal
  • - hout

Powers Fasteners voorziet al meer dan 85 jaar in innovatieve bevestigingsoplossingen. De innovatieve geest is in elk product van Powers Fasteners terug te vinden. Wie Bevestigingsproducten nodig heeft, komt snel bij Powers Fasteners uit, omdat Powers Fasteners simpelweg een absolute specialist op het gebied van verankerings- en bevestigingsproducten is. 

Powers Fasteners en Stanley DeWalt

Powers Fasteners is sinds 2014 overgenomen door Stanley DeWalt. De meeste Powers producten verschijnen momenteel al onder de vlag van DeWalt. Dit betekent echter niet dat de Powers Fasteners producten verslechteren, integendeel. Stanley DeWalt en Powers Fasteners kunnen hun krachten bundelen om nog betere gereedschappen te creëren. Door de overnamen van Stanley DeWalt heeft Powers nog meer mogelijkheden om betere producten te ontwikkelen. De producten van Powers zijnover het algemeen directe tegenhangers van de merken:

Je kunt dus de Schiethamer Hilti heeft kopen, of een schiethamer op accu, maar de gas schiethamer van Powers Fasteners is van absolute topkwaliteit. Deze schiethamers van Powers Fasteners worden met 12.000 of 15.000 spijkers geleverd, dat betekent dus dat je niet de hele tijd moet herladen. Met een Powers Fasteners schiethamer kun je dus lekker blijven doorschieten. De Kwaliteit van Powers staat op een zeer hoog level, daar staat tegenover dat het prijsniveau zeer acceptabel is. 

Powers Fasteners producten

Powers kan u een zeer brede range aan verbindingssystemen aanbieden. Bijvoorbeeld mechanische ankers zoals

Gereedschappelijk is al vele jaren partner van Powers Fasteners en wij kunnen dus ook het gehele assortiment leveren. Naast het snelle leveren van het hele Powers assortiment kunnen we je ook voorzien van het juiste advies voor de juiste klus. Heb je dan ook vragen over bevestiging, montage of andere klussen over Powers Fasteners kan je Gereedschappelijk bereiken op:

  • - NL: 053-8508424
  • - BE: 02-4010595
  • - Mail: info@gereedschappelijk.nl

Kijkt u ook eens op de site van Powers