Powers

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 53

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 53

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Powers

Powers Fasteners is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in het fabriceren en verhandelen van kwalitatieve verankerings- en bevestigingsproducten voor beton, metselwerk, steen, staal en hout. Powers voorziet al meer dan 85 jaar in innovatieve bevestigingsoplossingen.

Powers is sinds 2014 overgenomen door Stanley DeWalt. De meeste Powers producten verschijnen momenteel al onder de vlag van DeWalt. Door de overnamen van Stanley DeWalt heeft Powers nog meer mogelijkheden om betere producten te ontwikkelen. De producten van Powers zijnover het algemeen directe tegenhangers van Wurth, Spit Paslode en Hilti. De Kwaliteit van Powers staat op een zeer hoog level, daar staat tegenover dat het prijsniveau zeer acceptabel is.

Producten

Powers kan u een zeer brede range aan verbindingssystemen aanbieden. Bijvoorbeeld mechanische ankers zoals schroeven en bouten. lijmen en schuim, maar ook spijkersystemen die pneumatisch van hun kracht worden voorzien.

Gereedschappelijk is al vele jaren partner van Powers en wij kunnen dus ook het gehele assortiment leveren. Naast het snelle leveren van het hele Powers assortiment kunnen we je ook voorzien van het juiste advies voor de juiste klus. Heb je dan ook vragen over bevestiging, montage of andere klussen kan je Gereedschappelijk bereiken op:

  • NL: 053-8508424
  • BE: 02-4010595
  • Mail: info@gereedschappelijk.nl

Kijkt u ook eens op de site van Powers